P-TECH PK012 első és hátsó bilincsek

Gyártó:
Cikkszám:
872295

5599.999976

4409.4488

5 600 Ft

Nettó: 4 409 Ft

P-TECH PK012 első és hátsó bilincsek

Rendelhető
Rendelhető

P-TECH PK012 első és hátsó bilincsek

Szerezze be a legjobb minőségű P-TECH PK012 első és hátsó bilincsek készletet, amelyeket kimondottan motorkerékpárokhoz terveztek. Ez az egész készlet biztosítja a maximális védelmet és stabilitást minden motoros számára. A P-TECH hosszú évek tapasztalatával és szenvedélyével fejleszti termékeit, hogy megfeleljenek a legmagasabb követelményeknek és az extrém körülmények között is kiváló teljesítményt nyújtsanak.

Ezek a bilincsek nem csupán tartósak, hanem esztétikailag is kiválóan illeszkednek minden motorkerékpár megjelenéséhez. A P-TECH PK012 bilincsek kialakítása rendkívül innovatív és funkcionális, amelyek kifejezetten a motorosok különleges igényeire szabottak.

A P-TECH PK012 első és hátsó bilincsek jellemzői:

  • Magas minőségű anyag: A bilincsek kiváló minőségű alumíniumból készülnek, amely biztosítja a hosszú távú ellenállóképességet és megbízhatóságot.
  • Ergonomikus kialakítás: A termék tervezése során kiemelkedő figyelmet szenteltek az ergonómiának, így kényelmet és biztonságot nyújt hosszú távú használat során is.
  • Egyszerű telepítés: A bilincsek könnyen felszerelhetők és leszerelhetők, ami időt és energiát spórol meg a felhasználónak.
  • Tartósság: Az erős és strapabíró kialakítás biztosítja, hogy a bilincsek hosszan tartanak, bármilyen terepen is használják őket.
  • Korrózióálló: Az alumínium anyag ellenáll a korróziónak és a rozsdának, így a bilincsek hosszú ideig megőrzik eredeti állapotukat.

A motorosok számára elengedhetetlen, hogy megbízható és tartós alkatrészekkel szereljék fel járműveiket. A P-TECH PK012 bilincsek pontosan ezt kínálják. Kiváló választás mindazok számára, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni a biztonság és a teljesítmény terén. Az alumínium anyagnak köszönhetően ezek a bilincsek rendkívül könnyűek, ami fontos szempont a motorok súlyának optimalizálása során.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget! Rendelje meg most a P-TECH PK012 első és hátsó bilincseket, és tapasztalja meg a valódi minőséget és megbízhatóságot. A termék készletünkben azonnal elérhető, így a rendelés után rövid időn belül fel is szerelheti motorjára!

Amennyiben további információra van szüksége, vagy kérdése van a termékkel kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni ügyfélszolgálatunkkal, ahol szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges