P-TECH PK009 első és hátsó bilincsek

Gyártó:
Cikkszám:
872274

5599.999976

4409.4488

5 600 Ft

Nettó: 4 409 Ft

P-TECH PK009 első és hátsó bilincsek

Rendelhető
Rendelhető

P-TECH PK009 első és hátsó bilincsek

Termék kategória: Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > Első és hátsó bilincs

Gyártó: P-TECH

Üdvözöljük webshopunkban, ahol motoralkatrészek és motoros felszerelések széles választékát kínáljuk. Örömmel mutatjuk be egyik csúcskategóriás termékünket: a P-TECH PK009 első és hátsó bilincseket. Ezek a bilincsek tökéletes választást nyújtanak minden motoros számára, akik a legjobb minőséget és teljesítményt keresik.

A P-TECH PK009 első és hátsó bilincsek magas minőségű anyagokból készülnek, így biztosítva a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. Az anyagválasztás során kiemelten figyeltek arra, hogy ellenálljanak a különböző időjárási körülményeknek és az extrém terheléseknek, melyeket a motoros utak során tapasztalhatunk.

Kiemelkedő Jellemzők

  • Anyag: Prémium minőségű alumínium ötvözet
  • Méretek: Pontosan illeszkedik a különböző motor típusokra
  • Korrózióálló: Speciális bevonatának köszönhetően ellenáll a rozsdának
  • Ergonomikus design: Könnyen felszerelhető és szerszámok nélkül állítható
  • Univerzális használat: Első és hátsó bilincsrendszer egyaránt használható különböző motormodelleken

A bilincsek különösen hasznosak lehetnek a rezonátorvédők és haspáncélok rögzítéséhez, biztosítva a motor védelmét bármilyen terepen. Az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi a könnyű fel- és leszerelést, így a motoros gyorsan és egyszerűen elvégezheti a szükséges beállításokat.

Részletek és Alkalmazási Területek

A P-TECH PK009 első és hátsó bilincsek különösen ajánlottak azoknak a motorosoknak, akik gyakran járnak terepre, vagy extrém körülmények között használják motorjukat. Az alumínium ötvözetből készült szerkezet kiváló merevséget és stabilitást biztosít, miközben könnyedén megküzd a nedvességgel és a szennyeződésekkel.

Az univerzális méret lehetővé teszi, hogy többféle motor típussal kompatibilis legyen, így nem kell aggódnia a specifikus modellek illesztése miatt. A bilincsek pontos méretezése mellett, a P-TECH figyelt a részletekre is, hogy a legmagasabb szintű használati élményt nyújtsák.

Egyszerű Karbantartás

Az egyszerű, szerszámmentes beállítás lehetővé teszi a könnyű karbantartást és az esetleges cserék gyors elvégzését. A korrózióálló bevonatnak köszönhetően nem kell aggódnia a bilincsek rozsdásodása miatt, még a legzordabb körülmények között sem.

Összegzés

A P-TECH PK009 első és hátsó bilincsek kiemelkedően jó választás minden motoros számára, akik megbízható és tartós rögzítési megoldást keresnek. A prémium anyaghasználat, az ergonomikus kialakítás, valamint a korrózióálló bevonat biztosítja, hogy Ön mindig a legjobb teljesítményt kapja.

Rendelje meg még ma webshopunkban, és élvezze a motorozás minden pillanatát a legjobb minőségű kihegyezett alkatrészekkel!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges