P-TECH PK007 Első és Hátsó Bilincsek

Gyártó:
Cikkszám:
872272

5599.999976

4409.4488

5 600 Ft

Nettó: 4 409 Ft

P-TECH PK007 Első és Hátsó Bilincsek

Rendelhető
Rendelhető

P-TECH PK007 Első és Hátsó Bilincsek

Üdvözöljük webshopunkban, ahol a P-TECH PK007 első és hátsó bilincsek vásárlásával biztosíthatja motorkerékpárja védelmét és teljesítményét. Ezek a bilincsek kifejezetten arra készültek, hogy tartós és biztonságos rögzítést nyújtsanak a rezgéscsillapítók és egyéb motoralkatrészek számára.

Magas Minőség és Tartósság

A P-TECH márka garantálja a kiváló minőséget és tartósságot. Az első és hátsó bilincsek kiváló minőségű anyagokból készültek, amelyek ellenállnak a mindennapi használat során előforduló kopásnak és sérülésnek. Az alumínium ötvözet biztosítja a könnyű súlyt és a magas szintű ellenállást, míg a precíziós illeszkedés fokozza a felszerelés stabilitását.

Kompatibilitás és Könnyű Telepítés

A P-TECH PK007 bilincsek széles körben kompatibilisek különböző motorkerékpár típusokkal, így ideális választás lehet bármilyen motoros számára, aki biztosítani kívánja a motoralkatrészek megfelelő rögzítését. A telepítési folyamat egyszerű és gyors, ami lehetővé teszi a motorkerékpár gyors visszatérését az útra.

Kiemelkedő Teljesítmény

Ezek a bilincsek nem csak a motor védelméről gondoskodnak, hanem fontos szerepet játszanak a motor teljesítményének optimalizálásában is. A stabil és biztonságos rögzítés minimálisra csökkenti a rezgéseket és a nem kívánt mozgásokat, ami hozzájárul a simább és hatékonyabb motorozási élményhez.

Elegáns Dizájn

Nem csak praktikus, de esztétikus is a P-TECH PK007 első és hátsó bilincsek dizájnja. Az elegáns megjelenésű bilincsek nem csupán funkcionalitást biztosítanak, hanem esztétikailag is hozzájárulnak a motorkerékpár általános megjelenéséhez. Az áramvonalas és modern dizájn minden motoros büszkesége lehet.

Rendkívül Kedvező Ár

Webshopunkban a P-TECH PK007 első és hátsó bilincsek rendkívül versenyképes áron elérhetők. Kiváló ár-érték arányt kínálunk, hiszen termékeinkkal a legmagasabb szintű minőséget biztosítjuk az elérhető legkedvezőbb áron.

Összefoglalva, a P-TECH PK007 első és hátsó bilincsek tökéletes választás minden motoros számára, aki energiát és időt szeretne spórolni, miközben megvédi motorkerékpárját a sérülésektől és biztosítja a legjobb teljesítményt. Vásároljon most, és élvezze a biztonságos és kényelmes motorozást!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett