PRO-CARBON RACING Yamaha Silencer Skinz - YZ450F 2018-19 *** ÚJ ***

Gyártó:
Cikkszám:
757775

82400.000046

64881.8898

82 400 Ft

Nettó: 64 882 Ft

PRO-CARBON RACING Yamaha Silencer Skinz - YZ450F 2018-19 *** ÚJ ***

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING Yamaha Silencer Skinz - YZ450F 2018-19 *** ÚJ *** egy kiváló minőségű, professzionális szintű kipufogóvédő, amely kifejezetten a Yamaha YZ450F 2018 és 2019 modelljeihez készült. Ezek az innovatív szilikon alapú borítások nem csupán a kipufogó és rezonátor megjelenését javítják, hanem védelmet is nyújtanak a mechanikai sérülésekkel és a hő káros hatásaival szemben.

A PRO-CARBON RACING által gyártott Silencer Skinz egyedülálló technológiája gondoskodik arról, hogy a kipufogórendszer optimális hőmérsékleten működjön, így növelve a teljesítményt és az élettartamot. A termék időtálló és strapabíró, mely különösen fontos a motocross és enduro versenyek extrém igénybevételei során.

Termékjellemzők:

  • Kompatibilitás: Yamaha YZ450F 2018-2019 modellek
  • Gyártó: PRO-CARBON RACING
  • Anyag: Kiváló minőségű szilikon és karbon keverék
  • Tartósság: Ellenáll a mechanikai sérüléseknek és a magas hőnek
  • Egyszerű felszerelés: Könnyen felhelyezhető, nem igényel speciális eszközöket
  • Dizájn: Esztétikus megjelenés, amely hozzájárul a motor összképéhez
  • Védő tulajdonságok: Extra védelem a kipufogónak a kőfelverődések és egyéb sérülések ellen

Miért válassza ezt a terméket?

A Yamaha YZ450F 2018-19 modellekhez tervezett PRO-CARBON RACING Silencer Skinz nem csak egy esztétikai frissítést jelent a motorjának, hanem komoly funkcionális előnyöket is kínál. A szilikon alapú védőréteg és a karbon keverék kombinációja kiválóan védi a kipufogót a külső hatásoktól, miközben hozzájárul a motor hőelvezetésének optimalizálásához.

Egyszerű és gyors telepítés: Nem kell aggódnia a bonyolult felszerelés miatt, mivel a Silencer Skinz könnyedén felhelyezhető, és nem igényel speciális eszközöket vagy szakértelmet.

Tartós és megbízható: A PRO-CARBON RACING termékei világszerte elismertek strapabíró és időtálló anyagaikról. A Silencer Skinz a legjobb minőségű szilikon és karbon anyagokból készül, amely hosszú élettartamot és kiváló védelmet biztosít.

Ultra védő képességek: A szilikon és karbon keverék nem csak a hőmérséklet ingadozásokkal és a mechanikai hatásokkal szemben ellenálló, hanem extra védelmet nyújt a kőfelverődések és egyéb sérülések ellen, ezzel megelőzve a hosszú távú károsodásokat.

Professzionális megjelenés: A termék nem csak funkcionális, de esztétikai szempontból is hozzájárul a motor sportos megjelenéséhez. A karbon dizájn kifinomult és professzionális összképet kölcsönöz a motornak.

Összességében a PRO-CARBON RACING Yamaha Silencer Skinz - YZ450F 2018-19 *** ÚJ *** egy nélkülözhetetlen kiegészítő minden Yamaha YZ450F tulajdonos számára, aki komolyan veszi a motorozást és szeretné maximálisan védeni és optimalizálni járművét. Ne habozzon, rendeljen most és tapasztalja meg a különbséget!

Állapot Új
Márka Yamaha
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Yamaha YZ450F 2018, 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges