PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő - SX-F 250/350/450 2019 *** ÚJ ***

Gyártó:
Cikkszám:
759395

73299.999958

57716.5354

73 300 Ft

Nettó: 57 717 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő - SX-F 250/350/450 2019 *** ÚJ ***

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő egy kiváló minőségű termék, amelyet kifejezetten a KTM SX-F 250/350/450 2019-es modellekhez terveztek. Ez a védő készülék tökéletesen illeszkedik a kipufogódobhoz, biztosítva a megfelelő védelmet és megjelenést, amelyre minden motorsport rajongó vágyik.

Az anyaghasználatban a PRO-CARBON RACING vezető szerepet tölt be, hiszen a karbon szálak maximális erősséget és tartósságot biztosítanak, miközben a súlyt minimálisra csökkentik. Ez különösen fontos a versenykörnyezetben, ahol a könnyű súly és a tartósság kiemelt jelentőségű. A termék ellenáll a hőnek és az ütésnek, így maximális védelmet nyújt a kipufogódob számára.

Főbb tulajdonságok:

  • Kiváló minőségű karbon szálakból készült
  • Könnyű és tartós kialakítás
  • Hő- és ütésálló
  • Pontos illeszkedés a KTM SX-F 250/350/450 2019-es modellekhez
  • Egyszerű telepítés
  • Modern és sportos megjelenés

Az egyszerű telepítésnek köszönhetően a PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédőt bárki könnyen felszerelheti. A termék pontos méretei és kialakítása biztosítja, hogy tökéletesen illeszkedjen, anélkül, hogy módosításra lenne szükség. Ez megkönnyíti a használatot és biztosítja, hogy a motorkerékpár mindenkor optimális teljesítményt nyújtson.

A karbon anyagok természetükből adódóan rendkívül ellenállóak a kopással és az időjárási körülményekkel szemben, így hosszú távon is megőrzik kiváló állapotukat. Ez különösen fontos a motorkerékpár tulajdonosok számára, akik sokáig szeretnék élvezni a befektetésük gyümölcseit.

A PRO-CARBON RACING egy elismert márka a motorsport világában, amely folyamatosan innovatív megoldásokkal látja el a piacot. A KTM Kipufogóvédő is ezen fejlesztések eredménye, és garantálja, hogy a motorkerékpár mindig a legjobb állapotban legyen, akár versenyen, akár a mindennapi használat során.

Ha Ön egy igazi motorsport rajongó, aki a legjobb teljesítményt és védelmet szeretné elérni, akkor a PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő a megfelelő választás az Ön számára. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és szerezze be még ma a webshopunkban!

Szállítás és garancia: A termék gyors szállítással és garanciával érkezik, biztosítva, hogy Ön teljesen elégedett legyen a vásárlással. Böngésszen további PRO-CARBON RACING termékeket is webáruházunkban, és találja meg a tökéletes kiegészítőt a motorkerékpárjához!

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 250SXF 2019
KTM 350SXF 2019
KTM 450SXF 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges