PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Szilikon Skinz - XC-F 250/350 2019 *** ÚJ ***

Gyártó:
Cikkszám:
759396

73299.999958

57716.5354

73 300 Ft

Nettó: 57 717 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Szilikon Skinz - XC-F 250/350 2019 *** ÚJ ***

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Szilikon Skinz - XC-F 250/350 2019 *** ÚJ ***

Üdvözöljük a motoralkatrészek és kiegészítők online szakértőjénél! A webshopunk kizárólag a legjobb minőségű termékeket kínálja a motorosok számára, és örömmel mutatjuk be legújabb kínálatunkat: a PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Szilikon Skinz-t az XC-F 250/350 2019 modellekhez. Ha elégedett vásárlónk szeretne lenni és egyszerre védeni és stílusosabbá tenni motorját, akkor ez a termék az Ön számára készült.

A termék jellemzői:

  • Kifogástalan védelem: A szénszálas anyag kiváló védelmet nyújt a kipufogó számára a mechanikai sérülésekkel szemben, akár kövek, ágak és egyéb akadályokkel találkozik terepen. Ez a dobvédő masszív kialakítása révén megnöveli a kipufogó élettartamát.
  • Könnyű súly: A szénszálas anyag használata biztosítja, hogy a motor teljesítménye nem csökken, hiszen a PRO-CARBON RACING kipufogó szilikonjai rendkívül könnyűek és tartósak. Így a motor súlya minimális mértékben növekszik.
  • Hőállóság: A szénszálas anyag hőállósága maximális hővédelmet nyújt, így támogatva a motorkerékpár folyamatos és hatékony működését.
  • Egyszerű telepítés: Az előre kivágott és pontos méretű Skinz könnyen felszerelhető, így időt és energiát takaríthat meg a beépítés során.
  • Esztétika: A szénszálas textúra modern és profi megjelenést biztosít a motornak, különlegessé téve azt minden motoros számára.

A PRO-CARBON RACING márkáról:

A PRO-CARBON RACING márka híres a motoros közösségben a minőségi és megbízható termékeiről. Széles választékunkban találhatóak minőségi védők, amelyek biztosítják a legjobb teljesítményt és hosszan tartó használatot a legkeményebb terepeken is. Mindegyik termékünk szigorú minőségellenőrzésen esik át, így biztos lehet benne, hogy a legjobbat kapja motorjához.

Érdemes még tudni:

Ez a termék kizárólag a KTM XC-F 250/350 2019-es modellekhez lett tervezve. A pontos illeszkedés érdekében fontos, hogy a megfelelő modellhez válassza a kiegészítőt. Emellett javasoljuk, hogy a kipufogó szilikonokat rendszeresen ellenőrizze és tisztítsa, ezzel tovább növelve élettartamukat.

Vásárolja meg a PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Szilikon Skinz-t most, és élvezze a motoros kalandokat teljes biztonsággal és stílusosan. Keresse webshopunkban a további motoralkatrészeket és kiegészítőket is, hogy minden szükséges felszerelést egy helyen megtaláljon!

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Tegye kosarába most az új PRO-CARBON RACING Kipufogó Szilikon Skinz-t és élvezze a motorozás minden pillanatát!

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 250XCF 2019
KTM 350XCF 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges