PRO-CARBON RACING Husqvarna Silencer Skinz - FX 350/450 2019 ***NEW***

Gyártó:
Cikkszám:
761055

73299.999958

57716.5354

73 300 Ft

Nettó: 57 717 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Silencer Skinz - FX 350/450 2019 ***NEW***

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Silencer Skinz - FX 350/450 2019 ***NEW*** a tökéletes választás azoknak a motorosoknak, akik a maximumot keresik mind teljesítményben, mind védelemben. Ezt a prémium kategóriás dobvédő kifejezetten a 2019-es Husqvarna FX 350 és FX 450 modellekhez készült, és kifejlesztették, hogy megfeleljen a legkeményebb körülmények között is.

A PRO-CARBON RACING jól ismert a motoros piac kemény munkával elért hírnevéről, amely biztosítja, hogy termékei a legjobb minőségű anyagokból készüljenek. A Silencer Skinz egyedülállóan könnyű, mégis rendkívül erős karbon kompozit anyagból készült, amely ellenáll az ütéseknek és a magas hőmérsékletnek. Így akár a legdurvább off-road körülmények között is biztos lehetsz benne, hogy a motorod védve van.

Jellemzők és Előnyök:

  • Könnyű és tartós karbon kompozit anyag
  • Kifejezetten a 2019-es Husqvarna FX 350/450 modellekhez tervezve
  • Magas hőmérséklettel szembeni ellenállás
  • Egyszerű felszerelés
  • Stílusos dizájn a motorod megjelenésének javítása érdekében
  • Növeli a motor élettartamát az ütközések és a hő okozta károk elleni védelemmel

A telepítés egyszerű és gyors. Nem igényel különleges eszközöket, így percek alatt felszerelheted a motorodra. Az ergonómikus dizájn biztosítja, hogy a Silencer Skinz a lehető legjobban illeszkedjen a rezonátorhoz, anélkül, hogy befolyásolná a motor teljesítményét vagy a hangzást.

Ez a termék nem csupán egy egyszerű kiegészítő; ez egy elengedhetetlen védelem, amely lehetővé teszi számodra, hogy a legjobb teljesítményt hozd ki a motorodból. Akár versenyzel, akár csak élvezed a terepmotorozást, a PRO-CARBON RACING Husqvarna Silencer Skinz egyértelműen a megfelelő választás számodra.

Miért válaszd a PRO-CARBON RACING Husqvarna Silencer Skinz-t:

  • Nagyobb védelem és jobb teljesítmény
  • Elszánt versenyzők és lelkes hobbi motorosok számára egyaránt ajánlott
  • Hosszabb élettartamot biztosít a motorod számára
  • Professzionális megjelenés és prémium minőség

Küldetésünk, hogy a motorosok számára olyan termékeket kínáljunk, amelyek kiváló minőséggel és teljesítménnyel rendelkeznek. Ezért is választjuk a PRO-CARBON RACING-et, amely szinonimája a minőségnek és az innovációnak.

Ne habozz tovább! Rendeld meg most a PRO-CARBON RACING Husqvarna Silencer Skinz - FX 350/450 2019 ***NEW*** terméket, és tapasztald meg, hogyan nyújthat maximális védelmet és javíthatja motorod teljesítményét!

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna FX350 2019
Husqvarna FX450 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges