SCAR UNIVERZÁLIS HŐVÉDŐ UHP

Gyártó:
Cikkszám:
874951
Gyári cikkszám:
UHP

15400.000061

12125.9843

15 400 Ft

Nettó: 12 126 Ft

SCAR UNIVERZÁLIS HŐVÉDŐ UHP

Rendelhető
Rendelhető

SCAR UNIVERZÁLIS HŐVÉDŐ UHP

A motorosok számára a hővédők kiemelten fontosak, kiváltképp a nagy teljesítményű 4 ütemű motorok esetén. A SCAR UNIVERZÁLIS HŐVÉDŐ UHP kifejezetten a motorok leömlőit védi meg a magas hőtől, ami a motor működése közben keletkezik. Ez a hővédő a rezonátorvédők és haspáncélok kategóriájában található, és ideális választás mindazok számára, akik különösen erősen igénybe vett motorokat használnak.

A SCAR gyártó híres a prémium minőségű motoralkatrészeiről, és ez a hővédő sem kivétel. Az univerzális kialakításnak köszönhetően a termék sokféle motorra felszerelhető, így sokoldalúan használható különböző típusokhoz. Az UV védett anyagból készült termék hőálló bevonattal rendelkezik, amely biztosítja, hogy hosszú távon megőrizze minőségét, és hatékonyan védje a motor alkatrészeit a hőtől.

Motorozás közben nagyon fontos, hogy a motor különböző alkatrészei megfelelően hűljenek, és ne okozzanak problémát a túlhevülés miatt. A SCAR UNIVERZÁLIS HŐVÉDŐ UHP segít megelőzni a motor károsodását, növeli az alkatrészek élettartamát, és gondoskodik arról, hogy a motor mindig optimális teljesítményt nyújtson. A termék könnyen telepíthető, és a csomag részletes útmutatást tartalmaz a szerelési folyamatról, így az amatőrök számára is egyszerű feladatot jelent.

Továbbá a hővédő megjelenése is esztétikus, így nemcsak a funkcionalitás szempontjából tekintve ideális választás, hanem esztétikai szempontból is, hiszen a motor megjelenését is javítja. Az univerzális kompatibilitás mellett a kiváló minőségű anyaghasználat garantálja, hogy hosszú élettartammal rendelkezik, és tartósságát vívja ki motoros körökben.

A termék további előnyei közé tartozik az aerodinamikai tulajdonságainak javítása, amely elősegíti a motor stabilitását és teljesítményének növelését magas sebességnél. A hővédő emellett könnyen tisztítható, így karbantartása sem okoz nehézséget a tulajdonosnak.

Összességében a SCAR UNIVERZÁLIS HŐVÉDŐ UHP egy kiemelkedő termék, amely nem csak a motor működésére van pozitív hatással, hanem a motoros biztonságát is növeli. A hővédelem mellett az esztétikus megjelenés, az egyszerű telepítés, és az univerzális kompatibilitás mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a termék tökéletes választás legyen minden motoros számára.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták