PRO-CARBON RACING Yamaha Kipufogó Védő - YZ250F 2019 Készlet

Gyártó:
Cikkszám:
757744

82800.000008

65196.8504

82 800 Ft

Nettó: 65 197 Ft

PRO-CARBON RACING Yamaha Kipufogó Védő - YZ250F 2019 Készlet

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Yamaha Kipufogó Védő - YZ250F 2019 Készlet


Üdvözlünk a webshopunkban, ahol kiváló minőségű motorkerékpár alkatrészeket és ruházatot kínálunk. Bemutatjuk a PRO-CARBON RACING Yamaha Kipufogó Védő készletet, amelyet kifejezetten a 2019-es YZ250F modellhez terveztek, hogy biztosítsa a motor megbízhatóságát és stílusát.


Termékjellemzők


  • Gyártó: PRO-CARBON RACING
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > 4t leömlő pajzs / hővédő
  • Modellkompatibilitás: Yamaha YZ250F 2019
  • Anyag: Magas minőségű szénszál

Részletes termékleírás


A PRO-CARBON RACING Yamaha Kipufogó Védő - YZ250F 2019 Készlet tökéletes választás minden motoros számára, aki szeretne maximális védelmet nyújtani kipufogórendszerének. A kipufogó védők elsődleges feladata, hogy megóvják a kipufogót az esetleges sérülésektől, különösen terepmotorozás közben. Ezek a védelem nemcsak funkcionálisak, de esztétikai szempontból is kiemelkedőek, hiszen a szénszál elegáns, modern megjelenést kölcsönöz a motornak.


A szénszálas anyagból készült védők rendkívül könnyűek és erősek, így nem terhelik túl a motort, miközben kiváló védelmet nyújtanak. A PRO-CARBON RACING termékei híresek a kimagasló minőségükről és tartósságukról, így biztos lehet benne, hogy hosszú élettartamú és megbízható terméket kap.


Felszerelés: A kipufogó védő felszerelése egyszerű és gyors. A készlet tartalmaz minden szükséges alkatrészt és tartozékot a telepítéshez, így könnyedén felszerelheti saját maga is. A pontos illeszkedés biztosítja, hogy a védő stabilan rögzüljön, és optimális védelmet nyújtson minden helyzetben.


Védelem: A szénszálas kipufogó védő ellenáll a hőnek, ütésnek és az időjárás viszontagságainak is. Legyen szó sár, homok vagy kavicsok általi sérülésekről, ez a védő megóvja a kipufogót az ilyen káros hatásoktól. Ez különösen fontos a terepmotoroknál, melyek gyakran extrém körülmények között üzemelnek.


Stílus: A szénszálas anyag nem csupán funkcionalitása miatt kiváló választás, de megjelenésével is lenyűgöző. Az elegáns, divatos dizájn minden motoros számára vonzó, aki értékeli a minőséget és az esztétikumot. Az egyedi megjelenés kiemeli a motorod a többi közül, és egyedi karaktert kölcsönöz neki.


Vásárlói Vélemények


Vásárlóink elégedettek a PRO-CARBON RACING termékeivel. Sok visszajelzés érkezett már, amelyek kiemelik a termékek kiváló minőségét és tartósságát. Ne hagyja ki Ön sem ezt a lehetőséget, hogy kipróbálja ezt a kiváló terméket!


Ha további információra van szüksége, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Készséggel állunk rendelkezésére minden kérdésben. Köszönjük, hogy webshopunkat választotta, és kívánunk biztonságos és élvezetes motorozást!

Állapot Új
Márka Yamaha
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Yamaha YZ250F 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges