PRO-CARBON RACING Yamaha Kipufogó Védő - YZ250F 2009-13

Gyártó:
Cikkszám:
757742

82800.000008

65196.8504

82 800 Ft

Nettó: 65 197 Ft

PRO-CARBON RACING Yamaha Kipufogó Védő - YZ250F 2009-13

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Yamaha Kipufogó Védő - YZ250F 2009-13

A PRO-CARBON RACING Yamaha Kipufogó Védője a tökéletes választás minden Yamaha YZ250F motoros számára, akik 2009 és 2013 közötti modelléveket birtokolnak. Ez a prémium minőségű kipufogó védő kifejezetten azért készült, hogy a motorod kipufogó rendszerét megóvja a sérülésektől, legyen szó akár murvás úton való motorozásról, terepkihívásokkal teli kalandokról vagy akár versenyhelyzetekről.

Kiváló minőségű anyagok felhasználása

A PRO-CARBON RACING Yamaha Kipufogó Védő a legmagasabb minőségű karbon anyagokból készül, amelyek rendkívül erősek és strapabírók. A karbon kompozit anyagok használata által jelentős súlycsökkenést érhetünk el, miközben maximális védelmet biztosítanak. Ez a kipufogó védő nemcsak könnyű, de rendkívül ellenálló a fizikai behatásokkal, karcolásokkal és hőkárokkal szemben.

Speciális tervezés és tökéletes illeszkedés

A PRO-CARBON RACING Yamaha Kipufogó Védője pontosan a Yamaha YZ250F 2009-13 modellekhez lett tervezve, így garantáltan tökéletesen illeszkedik a motorodhoz. A pontos méretezés miatt egyszerűen és gyorsan felszerelhető, így nem kell extra időt és energiát pazarolnod a telepítésre. A védő kialakítása emellett optimálisan követi a motor vonalait, ami nemcsak esztétikus megjelenést biztosít, hanem maximális védelmet is nyújt.

Hosszú élettartam és megbízhatóság

A PRO-CARBON RACING termékei híresek a hosszú élettartamukról és megbízhatóságukról. Ez a kipufogó védő különösen strapabíró, és hosszú távon is megfelelő védelmet nyújt a kipufogód számára. Nem számít, milyen szélsőséges körülmények között motorozol, a PRO-CARBON RACING Yamaha Kipufogó Védő mindig megvédi a motorodat.

Stílus és teljesítmény egy csomagban

A kipufogó védő nemcsak a motorod védelmére helyezi a hangsúlyt, hanem a megjelenést is feldobja. A készletben található karbon védő modern és sportos kinézetet kölcsönöz a motorodnak, ami biztosan minden motoros társad irigységét elnyeri majd. Ezen kívül, a karbon anyagoknak köszönhetően a védő nem befolyásolja a motor teljesítményét, így tovább élvezheted a Yamaha YZ250F erejét és lendületét.

Ne hagyd, hogy a sérülések és a hőhatások károsítsák a motorod kipufogóját. Válaszd a PRO-CARBON RACING Yamaha Kipufogó Védőjét, és biztosítsd motorod számára a legjobb védelmet és megjelenést!

Állapot Új
Márka Yamaha
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Yamaha YZ250F 2009, 2010, 2011, 2012, 2013

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges