PRO-CARBON RACING Yamaha Kipufogó Védő - YZ250F 2004-08

Gyártó:
Cikkszám:
757741
Gyári cikkszám:
Y-EG-04

82800.000008

65196.8504

82 800 Ft

Nettó: 65 197 Ft

PRO-CARBON RACING Yamaha Kipufogó Védő - YZ250F 2004-08

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Yamaha Kipufogó Védő - YZ250F 2004-08

A PRO-CARBON RACING által gyártott Yamaha kipufogó védő a YZ250F 2004-08 modelléveihez ideális választás minden motoros számára, aki a legjobbat akarja kihozni motorjából. Ez a kipufogó védő kifejezetten a Yamaha YZ250F típusra lett tervezve és fejlesztve, biztosítva a tökéletes illeszkedést és maximális védelmet még a legkeményebb körülmények között is.

Innovatív Anyagok és Kiváló Műszaki Tartalom

A PRO-CARBON RACING kipufogó védők magas minőségű szénszálas anyagokból készülnek, ami kiemelkedő tartósságot és könnyű súlyt garantál. A szénszálas anyagok nem csak a fizikai behatásokkal szemben ellenállnak jobban, de hőszigetelő képességük is kimagasló, így megvédik a kipufogórendszert a túlmelegedéstől.

A kifinomult gyártási technológiáknak köszönhetően a védőborítás precíz illeszkedést biztosít, amely egyszerű telepítést és szoros tartást tesz lehetővé. A védelem emellett esztétikus megjelenést is nyújt, tovább fokozva a motor megjelenését.

Funkcionalitás és Design

A PRO-CARBON RACING kipufogó védők nem csupán védik a kipufogót a sérülésektől, hanem optimalizálják a motor teljesítményét is. A kiváló hővédelmi tulajdonságok révén a motor hőmérséklete stabil marad, ami elősegíti az egyenletes és optimális működést.

A Yamaha YZ250F 2004-08 kipufogó védő pontosan illeszkedik az eredeti kipufogórendszerhez, így nem szükséges semmilyen további módosítás a motoron. Az elegáns szénszálas minta pedig egyedi megjelenést biztosít, amely minden versenyző vagy hobbimotoros számára vonzó lehet.

Könnyű Karbantartás és Tárolás

A PRO-CARBON RACING kipufogó védők könnyen tisztíthatók és karbantarthatók. Az ellenálló anyagok biztosítják, hogy hosszú távon is megőrzik minőségüket és megjelenésüket. A gyorsan fel- és leszerelhető kialakítás lehetővé teszi a könnyű hozzáférést a kipufogórendszerhez, így a karbantartási munkálatok gyorsan és egyszerűen elvégezhetők.

Megbízhatóság és Támogatás

A PRO-CARBON RACING egy elismert és megbízható márka a motoros alkatrészek piacán, és ez alól a Yamaha Kipufogó Védő sem kivétel. A termék minden alkatrésze kiváló minőségű anyagokból készül, és megfelel a legszigorúbb minőségi követelményeknek.

A vásárlók támogatását és elégedettségét szem előtt tartva a PRO-CARBON RACING kiváló ügyfélszolgálatot és garanciát kínál minden termékére, így Ön biztos lehet abban, hogy hosszú távon élvezheti a termék előnyeit.

Összegzés

Összefoglalva, a PRO-CARBON RACING Yamaha Kipufogó Védő - YZ250F 2004-08 egy kiemelkedő motoralkatrész, amely maximális védelmet, tartósságot és esztétikai vonzerőt kínál. A speciálisan a Yamaha YZ250F 2004-08 modelljeihez tervezett védő minden szempontból kielégíti a modern motorosok igényeit.

Ha Ön is szeretné megvédeni motorját és kihozni belőle a legtöbbet, válassza a PRO-CARBON RACING kipufogó védőt, és élvezze a gondtalan motorozás élményét!

Állapot Új
Márka Yamaha
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Yamaha YZ250F 2004, 2005, 2006, 2007, 2008

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges