PRO-CARBON RACING Suzuki Kipufogó Védő - RMZ250 2010-19

Gyártó:
Cikkszám:
759887

82800.000008

65196.8504

82 800 Ft

Nettó: 65 197 Ft

PRO-CARBON RACING Suzuki Kipufogó Védő - RMZ250 2010-19

Rendelhető
Rendelhető

Bemutatjuk a PRO-CARBON RACING Suzuki Kipufogó Védőt - RMZ250 2010-19 – a motorod egyik legfontosabb kiegészítőjét, amely nem csak a kinézetet fokozza, hanem a működési teljesítményt és biztonságot is. Ha motorkedvelő vagy, különösen a Suzuki RMZ250 2010-19 tulajdonosa, akkor pontosan tudod, mennyire elengedhetetlen a megfelelő védőelemek beszerzése.

A PRO-CARBON RACING híres arról, hogy a legmagasabb minőségű termékeket kínálja a piacon. Ez a kipufogó védő sem kivétel, mivel karbon szálas anyagokból készült, ami rendkívül resistens és könnyű. Így nem csak tartós, hanem súlyt is spórol motorodon, ami különösen fontos a teljesítmény optimalizálása érdekében.

Termék részletei:

  • Illeszkedés: Suzuki RMZ250 2010-19 modellekhez
  • Anyaga: Magas színvonalú karbon szálas anyag
  • Szín: Fekete karbontextúra
  • Súly: Könnyű tervezés a motor teljesítményének javítása érdekében
  • Telepítés: Egyszerű és gyors felhelyezés, a szükséges alkatrészeket tartalmazza

Miért válaszd a PRO-CARBON RACING Suzuki Kipufogó Védőt - RMZ250 2010-19?

A kipufogó rendszer kiemelkedően fontos része a motorodnak. A megfelelő védelem nem csak azok számára lényeges, akik rendszeresen versenyeznek, hanem a mindennapi használóknak is. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy ez a védő miért optimális választás:

  • Hővédelem: A karbon szálas anyag természetes hőelvezető tulajdonságai miatt a kipufogó rendszert és a környező alkatrészeket megvédi a túlmelegedéstől.
  • Tartósság: A karbon szálas anyag rendkívül ellenálló a mechanikai behatásokkal szemben, így hosszú távon biztosítja a kipufogó védelmét.
  • Könnyű telepítés: Nem szükséges külön szaktudás vagy speciális eszközök a telepítéshez, így akár otthon is könnyedén felhelyezhető.
  • Esztétikai vonzerő: A fekete karbontextúra modern és sportos megjelenést kölcsönöz a motorodnak.

A PRO-CARBON RACING termékek nem csak a versenypályán nyújtanak kiváló teljesítményt, hanem a mindennapi használat során is megbízhatóak. Ha szeretnéd, hogy a Suzuki RMZ250 motorod mindig a lehető legjobb állapotban legyen, és hosszú távon is megőrizze teljesítményét, akkor ne habozz – rendeld meg most a PRO-CARBON RACING Suzuki Kipufogó Védőt - RMZ250 2010-19-et webshopunkból!

Ne feledd, hogy webshopunkban a legjobb motoralkatrészeket és motoros ruházatot találod. Látogass el hozzánk, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb termékeket és kiegészítőket.

Állapot Új
Márka Suzuki
Modell RMZ250
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges