PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő - Év 2017-19 - 450 EXC-F

Gyártó:
Cikkszám:
759312

82800.000008

65196.8504

82 800 Ft

Nettó: 65 197 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő - Év 2017-19 - 450 EXC-F

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő kifejezetten a 2017-19-es KTM 450 EXC-F modellekhez készült. Ez a kipufogóvédő a legjobb anyagokból készült, hogy maximális védelmet nyújtson és tartós legyen. Különösen ajánlott azoknak a motorosoknak, akik extrém terepen vagy versenyeken használják motorkerékpárjukat, mivel ez a termék jelentősen növelheti a motor teljesítményét és élettartamát.

Ez az exkluzív kipufogóvédő magas minőségű karbonszálas anyagból készült, amely egyszerre könnyű és rendkívül erős. A karbonszálas anyagnak köszönhetően a védő kevésbé hajlamos a sérülésekre és a deformációkra, így kiválóan ellenáll az ütéseknek és a hőnek is. Ez különösen fontos, mivel a kipufogó rendszer a motor egyik legforróbb pontja, és egy jól megtervezett védő növeli a vezetési biztonságot.

A PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő rendkívül egyszerűen felszerelhető, és tökéletesen illeszkedik a 2017-19-es KTM 450 EXC-F modellek kipufogórendszeréhez. A csomag minden szükséges rögzítőelemet tartalmaz, így nincs szükség további alkatrészekre vagy eszközökre. A telepítés gyors és egyszerű, így akár otthon, saját garázsában is elvégezheti, anélkül, hogy szakember segítségére lenne szüksége.

A kipufogóvédő nem csak a motor kipufogórendszerének védelmét szolgálja, hanem esztétikailag is vonzó. Az elegáns karbonszálas megjelenés modern és sportos külsőt kölcsönöz motorkerékpárjának. Az egyedi mintázat és a kiváló minőségű felületkezelés még tovább fokozza a motor vonzerejét, és büszkén viselheti a PRO-CARBON RACING nevet.

Továbbá, a PRO-CARBON RACING-nél szigorú minőségellenőrzési folyamatokat alkalmaznak annak érdekében, hogy minden termék megfeleljen a legmagasabb szabványoknak. Ez garantálja, hogy termékük kivételes minőségű és hosszú élettartammal rendelkezik, így hosszú távon is megbízható védelmet nyújt motorja számára.

Összefoglalva, ha egy olyan kipufogóvédőt keres, ami nem csak esztétikailag vonzó, de funkcionálisan is kiváló, akkor a PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő tökéletes választás. Védelem, stílus, és megbízhatóság egyetlen termékben!

  • Termék: PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő
  • Év: 2017-19
  • Modell: 450 EXC-F
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > 4t leömlő pajzs / hővédő
  • Gyártó: PRO-CARBON RACING

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 450EXCF 2017, 2018, 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges