PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő - 2019 - 250 XC-F

Gyártó:
Cikkszám:
759318

82800.000008

65196.8504

82 800 Ft

Nettó: 65 197 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő - 2019 - 250 XC-F

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő - 2019 - 250 XC-F

Üdvözöljük webshopunkban, ahol a legmagasabb minőségű motorkerékpár-alkatrészeket és kiegészítőket kínáljuk. Örömmel mutatjuk be Önnek a PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédőt a 2019-es KTM 250 XC-F modell számára.

Kiemelkedő Védelmi Megoldás

A PRO-CARBON RACING Kipufogóvédője nem csupán egy dizájnos kiegészítő, hanem egy nélkülözhetetlen védelmi eszköz is, amely megóvja motorkerékpárja nyitott elemeit a sérülésektől. Az XCF sorozatú modellhez tervezett védőelem összhangban áll a motorkerékpár aerodinamikájával, és egybeolvad annak kialakításával, miközben hatékonyan védi a kipufogó rendszert a káros hatásoktól.

Kiemelkedően Tartós Anyaghasználat

A védő elem karbonszálas anyagból készült, amely rendkívül könnyű, mégis kivételesen strapabíró. A karbonszálas konstrukció nem csak az ütésállóságot növeli, hanem ellenáll a magas hőmérsékletnek is, így védelmet nyújt a cső deformálódása és elszíneződése ellen is. Ezzel a védővel motorkerékpárja hőálló, és hosszú élettartamú marad.

Precíz Illeszkedés és Könnyű Felszerelés

A PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő tervezése a legújabb technológiát alkalmazza, hogy tökéletesen illeszkedjen a 2019-es KTM 250 XC-F modell kipufogórendszerére. A pontos méretezés és a kiváló minőségű rögzítő elemek garantálják, hogy a védő stabilan és biztonságosan marad a helyén még extrém körülmények között is. Az egyszerű és gyors felszerelhetőségnek köszönhetően, rövid idő alatt készen áll motorjával az útra, vagy a versenypályára.

Optimalizált Teljesítmény és Dizájn

A PRO-CARBON RACING kiválóan ötvözi a funkcionalitást és az esztétikát. A kipufogóvédő nem csak megvédi a motorkerékpárt, hanem egy sportos és modern megjelenést is kölcsönöz neki. Az anyag sima felülete és fényes fekete színe tökéletesen harmóniában van a motor színvilágával, így egy látványos és egyedi megjelenést biztosít.

Környezetbarát Gyártási Folyamat

A PRO-CARBON RACING elkötelezett a környezetvédelem mellett, és gyártási folyamatai során csökkenti a károsanyag-kibocsátást és az energiafelhasználást. Ezzel nem csak Ön dönt egy kiváló minőségű termék mellett, hanem hozzájárul a fenntartható jövőhöz is.

Összegzés

A PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő a 2019-es 250 XC-F modellre a legjobb választás mindazoknak, akik nem kötnének kompromisszumot a védelmi és esztétikai szempontok között. A kivételes tartósság, a precíz illeszkedés és a kiváló minőség kombinációjával biztos lehet abban, hogy motorkerékpárja mindig a legjobb formáját hozza. Ne habozzon, és tegye kosarába most, hogy motorkerékpárja úgy nézzen ki, és úgy teljesítsen, ahogyan azt mindig is szerette volna!

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 250XCF 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges