PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő - 2013-15 év - 350 SX-F

Gyártó:
Cikkszám:
759236

82800.000008

65196.8504

82 800 Ft

Nettó: 65 197 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő - 2013-15 év - 350 SX-F

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő kiváló választás minden KTM 350 SX-F tulajdonos számára, akik 2013 és 2015 között gyártott modellekkel rendelkeznek. Ez a pazar védőelem nemcsak a motorkerékpár kipufogórendszerének biztonságát garantálja, hanem annak teljesítményén is javít. Részletesen bemutatjuk azokat az előnyöket, amelyeket ez a prémium kategóriás védő nyújt Önnek.

Premium Minőség
A PRO-CARBON RACING híres a kiváló minőségű karbon védőelemeiről. Ez az anyag nemcsak rendkívül könnyű, de erős is, ami azt jelenti, hogy ellenáll a magas hőmérsékletnek és a mechanikai sérüléseknek. Az anyag kiválósága garantálja, hogy a motorja hosszú távon megőrizze eredeti állapotát.

Kivételes Védelem
A PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő speciálisan úgy tervezett, hogy megvédje a kipufogórendszert a földről érkező tárgyak ütéseitől és más extrém környezeti hatásoktól. Legyen szó homokról, kavicsokról vagy egyéb szennyeződésekről, ez a védő biztosítja, hogy az Ön motorja mindig a legjobb formájában maradjon.

Egyedi Design és Megjelenés
A PRO-CARBON RACING Kipufogóvédő elegáns dizájnja nemcsak funkcionális, hanem stílusos is. Az egyedi formatervezés és a természetes karbon mintázat kihangsúlyozza a motor sportos megjelenését, és egy különleges külsőt kölcsönöz neki. Emellett az egyszerű rögzítési rendszer lehetővé teszi a gyors és könnyű telepítést, így akár otthon is könnyedén felszerelhető.

Nagyobb Teljesítmény
A karbon védő használata nemcsak a biztonság és a megjelenés terén jelentős, hanem a motor teljesítményére is pozitív hatással van. A könnyű anyag csökkenti a motor súlyát, ami fokozott gyorsulást és jobb kezelhetőséget eredményez. Emellett a karbon hőelvezető képessége biztosítja, hogy a kipufogórendszer optimális hőmérsékleten működjön, így elkerülhetők a teljesítménycsökkenést okozó túlmelegedések.

Specifikációk

  • Gyártó: PRO-CARBON RACING
  • Termékkategória: Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > 4t leömlő pajzs / hővédő
  • Kompatibilitás: KTM 350 SX-F (2013-2015)

Amennyiben Ön is szeretné megvédeni motorját a legnagyobb biztonságban tartani, válassza a PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédőt. Rendelje meg most a webshopunkon, és élvezze a prémium minőséget és teljesítményt minden út során!

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 350SXF 2013, 2014, 2015

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges