PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - Évjárat 2014-16 - 250 EXC-F

Gyártó:
Cikkszám:
759238

82800.000008

65196.8504

82 800 Ft

Nettó: 65 197 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - Évjárat 2014-16 - 250 EXC-F

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - Évjárat 2014-16 - 250 EXC-F

A PRO-CARBON RACING egy vezető gyártó a kipufogóvédelmi megoldások terén, amely a motorosok igényeinek maximális figyelembevételével tervezett termékeket kínál. Ez a KTM Kipufogó Védő kifejezetten a 2014-2016 közötti KTM 250 EXC-F modellekhez készült, és a lehető legmagasabb szintű védelmet biztosítja az Ön motorjának.

A kipufogó védő rendkívül fontos alkatrész, amely megóvja a motort a sérülésektől, hőtől és szennyeződésektől. Az off-road motorozás sok kihívást állíthat a motorosok elé, beleértve a köveket, ágakat és egyéb akadályokat is, amelyek károsíthatják a kipufogót. Ezen kívül a motor kipufogója magas hőmérsékletet érhet el, amely károsíthatja a környezetet és a motor állapotát. A PRO-CARBON RACING kipufogó védője hatékonyan megóvja ezeket a létfontosságú alkatrészeket.

Termékjellemzők

  • Kiváló Minőségű Anyagok: A védő kiváló minőségű karbon szálból készült, amely erős és strapabíró. A karbon szál könnyű, de erős, így nem növeli jelentősen a motor súlyát, de maximális védelmet nyújt.
  • Egyedi Tervezés: A PRO-CARBON RACING kipufogó védője egyedi formában készült, amely tökéletesen illeszkedik a KTM 250 EXC-F modellek kipufogó rendszeréhez. A védő pontosan követi a kipufogó kontúrjait, így esztétikailag is kiváló.
  • Egyszerű Felszerelés: A védő könnyen és gyorsan felszerelhető, nincs szükség szakértelemre vagy speciális eszközökre. A csomag tartalmazza az összes szükséges szerelési kiegészítőt és útmutatót.
  • Hőállóság: A védő ellenáll a magas hőmérsékletnek, így meggátolja a hőkárosodást és tartós védelmet biztosít a kipufogónak.
  • Off-Road Védelem: A karbon szál kiválóan ellenáll az off-road körülményeknek, beleértve a szennyeződéseket, köveket, és egyéb akadályokat is, amelyek veszélyeztethetik a kipufogót.

Összegzés

A PRO-CARBON RACING KTM kipufogó védője az ideális választás minden olyan motoros számára, aki komolyan veszi a motorja védelmét és teljesítményét. A 2014-16-os évjáratú KTM 250 EXC-F modellekhez tervezett védő garantáltan megbízható, tartós és könnyen felszerelhető megoldást kínál. Ne engedje, hogy a kifogástalan motorja sérüljön a kihívásokkal teli terepen! Fektessen be egy PRO-CARBON RACING kipufogó védőbe, és élvezze a zavartalan motorozás élményét!

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 250EXCF 2014, 2015, 2016

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges