PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - Évjárat 2011-12 - 350 SX-F

Gyártó:
Cikkszám:
759063

82800.000008

65196.8504

82 800 Ft

Nettó: 65 197 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - Évjárat 2011-12 - 350 SX-F

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - Évjárat 2011-12 - 350 SX-F a tökéletes választás mindazok számára, akik prémium minőségű és nagy teljesítményű motoralkatrészre vágynak. Ez a védő a legjobb minőségű karbon anyagból készült, hogy maximális védelmet nyújtson a motor kipufogójának, miközben könnyű és tartós marad. A PRO-CARBON RACING hosszú évek tapasztalatával és szakértelmével gyártja ezeket a termékeket, melyek nem csupán esztétikailag lenyűgözőek, de rendkívül hatékonyak is.

Kiemelkedő Védelem és Tartósság

Ez a kipufogó védő kifejezetten a 2011-2012-es KTM 350 SX-F modellekhez tervezték, így biztos lehet benne, hogy tökéletesen illeszkedik motorjára. Az anyaghasználat és a kivitelezés prémium minőségű, mely garantálja a hosszú élettartamot és a kiemelkedő teljesítményt. A karbon anyag előnyei közé tartozik a hőállóság, mely megakadályozza, hogy a hő kárt tegyen a motor kritikus részeiben.

Stílus és Esztétika

Nem csupán funkcionalitásban nyújt kiváló teljesítményt, de esztétikában is. A karbon szövetek elegáns megjelenése tökéletesen kiegészíti motorját, így az nemcsak biztonságosabb, de látványosabb is lesz. A PRO-CARBON RACING termékei híresek a precíziós gyártási folyamatokról, így biztos lehet benne, hogy minden egyes darab rendkívül esztétikus és funkcionális.

Könnyű Felszerelés

A PRO-CARBON RACING kipufogó védő könnyen és gyorsan felszerelhető, ami külön előny mindazok számára, akik do-it-yourself megoldásokra vágynak. A felszereléshez minden szükséges alkatrész és útmutató mellékelve van, így nem lesz szükség különleges szerszámokra vagy szakértő segítségre. Ezáltal időt és pénzt takaríthat meg, miközben biztos lehet benne, hogy motorja a legjobban védett.

Miért Válassza a PRO-CARBON RACING Kipufogó Védőt?

  • Prémium minőségű karbon anyag, mely hőálló és tartós.
  • Specifikusan a 2011-2012-es KTM 350 SX-F modellekhez tervezve.
  • Elegáns és funkcionális design.
  • Könnyű és gyors felszerelés.
  • Hosszú élettartam és kiváló védelem.

A PRO-CARBON RACING kipufogó védője a legjobb választás mindazok számára, akik a legmagasabb szintű teljesítményt és védelmet keresik motorjuk számára. Vásároljon most és tapasztalja meg a különbséget!

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 350SXF 2011, 2012

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges