PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - Év 2017-19 - 350 EXC-F

Gyártó:
Cikkszám:
759311

82400.000046

64881.8898

82 400 Ft

Nettó: 64 882 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - Év 2017-19 - 350 EXC-F

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - Év 2017-19 - 350 EXC-F

A PRO-CARBON RACING kipufogó védők egyike a legmegbízhatóbb és leghatékonyabb védelmi eszközöknek, amelyeket kifejezetten a KTM 350 EXC-F 2017-19 modellekhez terveztek. Ez a termék ideális azon motorosok számára, akik teljesítményük növelése mellett a kipufogórendszerük biztonságára is odafigyelnek.

Magas Minőségű Anyagok

Ezek a védők prémium minőségű szénszálas anyagokból készülnek, amelyek kiemelkedő szilárdságot és tartósságot biztosítanak. Az anyag nem csak könnyű, de rendkívül ellenálló is, így képes megszűrni a hőmérsékleti különbségeket és védelmet nyújt a külső behatások ellen.

Trendkövető Dizájn

A PRO-CARBON RACING által tervezett kipufogó védők modern, esztétikus megjelenéssel rendelkeznek. A formaterv és a szénszálas anyag kombinációja nem csak funkcionális, de meg is szépíti a motor megjelenését, így az maradandó benyomást kelt.

Könnyed Telepítés

A kipufogó védő felszerelése rendkívül egyszerű és gyors. A csomag tartalmaz minden szükséges szerelési eszközt és útmutatót, így a telepítés nem igényel szaktudást. Ez lehetővé teszi, hogy a motorosok minimális idő alatt maximális védelmi előnyökhöz jussanak.

Védelem és Teljesítmény Növelése

A PRO-CARBON RACING kipufogó védői segítenek megóvni a kipufogórendszert a sérülésektől, karcolásoktól és egyéb külső behatásoktól. Emellett a szénszálas anyag kiváló hőelvezető képességgel rendelkezik, ami elősegíti a motor optimális hőmérsékleten történő működését. Ez közvetlen módon járul hozzá a motor teljesítményének növeléséhez.

Specifikációk

  • Gyártó: PRO-CARBON RACING
  • Alkalmazhatóság: KTM 350 EXC-F, 2017-19
  • Anyag: Prémium minőségű szénszál
  • Súly: Könnyű, de tartós
  • Szerelési eszközök: A csomag része

Összegzés

A PRO-CARBON RACING kipufogó védő tökéletes választás minden KTM 350 EXC-F tulajdonos számára, akik nem csak a motor védelmét, de a teljesítmény növelését is szem előtt tartják. A modern dizájn, a kiváló minőségű anyagok és a könnyű telepíthetőség mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a termék ideális legyen minden komoly motoros számára.

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 350EXCF 2017, 2018, 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges