PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - Év 2016-18 - 350 XC-F

Gyártó:
Cikkszám:
759246

82400.000046

64881.8898

82 400 Ft

Nettó: 64 882 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - Év 2016-18 - 350 XC-F

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - Év 2016-18 - 350 XC-F

A legkiemelkedőbb teljesítményű motoralkatrészeik közé tartozik a PRO-CARBON RACING által kínált KTM Kipufogó Védő a 2016-18-as évjáratú 350 XC-F modellhez. Ez a prémium minőségű kipufogóvédő kimondottan arra lett tervezve, hogy megvédje motorja kipufogórendszerét a külső behatásoktól és a hő okozta károsodásoktól.

Magas Minőségű Anyagok és Tartósság

A kipufogóvédőt ultra könnyű, de rendkívül erős szénszálas anyagból gyártják, amely biztosítja a maximális tartósságot és védelmet. Ez az anyag nemcsak hogy ellenáll a nagy hőnek és ütéseknek, de hozzájárul a motor általános teljesítményéhez is azáltal, hogy csökkenti a súlyt.

Speciális Tervezés és Kivitelezés

A PRO-CARBON RACING mérnökei különös figyelmet fordítanak a termékek fejlesztésére és tesztelésére. Ez a kipufogó védő egy precíziós tervezési folyamat eredménye, amely garantálja a pontos illeszkedést és az egyszerű felszerelést. A terméket úgy tervezték, hogy szinte észrevétlenül simuljon motorjához, és nem akadályozza a hozzáférést más alkatrészekhez.

Optimális Védelem és Hőelvezetés

A kipufogóvédő olyan struktúrával rendelkezik, amely lehetővé teszi a hő optimális elvezetését, így megakadályozza a kipufogórendszer túlmelegedését. Ezzel a védelemmel a kipufogó csövek élettartama jelentősen megnő, mivel megvédi azokat a károsodástól, amit a hő és az ütések okozhatnak.

Gyors és Egyszerű Telepítés

A telepítés folyamata gyors és egyszerű. Az összes szükséges rögzítőelem mellékelve van a csomagban, így nem kell külön beszerzésekkel bajlódnia. Továbbá, a termékhez mellékelt részletes útmutató lépésről lépésre segít a felszerelésben, biztosítva, hogy mindent helyesen csatlakoztasson.

Stílusos Megjelenés

Nem csak funkcionálisan, de esztétikailag is kiemelkedő ez a kipufogóvédő. A szénszálas anyag modern és sportos megjelenést kölcsönöz motorjának, így nem csak védelmet, de egyedi stílust is kap.

Kiemelt Márka

A PRO-CARBON RACING egy elismert név a motoralkatrészek és kiegészítők piacán. Termékeik kiváló minőséget, tartósságot és optimális teljesítményt biztosítanak. Ha a legjobbat szeretné motorjának, ez a kipufogóvédő a tökéletes választás.

Ajánlott Felhasználás

Ez a kipufogóvédő ideális választás mind amatőr, mind professzionális motorosok számára, akik nagy hangsúlyt fektetnek a motorjuk védelmére és teljesítményére. Tökéletes választás azoknak, akik gyakran vesznek részt terepversenyeken, vagy akik egyszerűen csak hosszú élettartamot és kiváló teljesítményt szeretnének a motorjuktól.

Részletes Termékinformációk

  • Gyártó: PRO-CARBON RACING
  • Alkalmazható: KTM 350 XC-F (2016-18)
  • Anyag: Szénszál
  • Könnyű súly
  • Magas hő- és ütésállóság

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 350XCF 2016, 2017, 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges