PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - 2019 - 250 SX-F

Gyártó:
Cikkszám:
759317

82400.000046

64881.8898

82 400 Ft

Nettó: 64 882 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - 2019 - 250 SX-F

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - 2019 - 250 SX-F

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > 4t leömlő pajzs / hővédő

Gyártó: PRO-CARBON RACING

Bemutatjuk Önnek a PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védőt, amely kifejezetten a 2019-es 250 SX-F modellhez készült. Ez a magas minőségű alkatrész kiválóan alkalmas a kipufogórendszer védelmére, így biztosítva a motor hosszú élettartamát és maximális teljesítményét.

A PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő speciális karbon anyagból készült, amely nem csak hihetetlenül tartós, de rendkívül könnyű is. Az anyag kiváló hőállóságot biztosít, ami elengedhetetlen a kipufogórendszer optimális működéséhez és védelméhez. A védőlemez kifejezetten a KTM 250 SX-F modellre lett tervezve, így garantáltan tökéletesen illeszkedik a motorhoz.

Ezen kívül minden egyes darab precíziós technológiával készül, így biztos lehet benne, hogy minden méret és forma pontosan megfelel a meghatározott szabványoknak. Ez nem csak a könnyű felszerelést biztosítja, hanem azt is, hogy a védőlemez maximális védelmet nyújtson minden körülmények között. A telepítés egyszerű és gyors, így Ön hamar élvezheti a PRO-CARBON RACING által kínált előnyöket.

A PRO-CARBON RACING márka ismert a kiváló minőségéről és a versenyzés iránti elkötelezettségéről. A cég évek óta támogatja a profi motorosokat, ezért termékeik mindig az aktuális versenykörülményekhez alkalmazkodnak. A PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő megfelel minden ipari szabványnak és előírásnak, így biztos lehet benne, hogy a legjobb minőségű terméket vásárolja meg.

Ennek a terméknek számos előnye van, beleértve a karbantartási költségek csökkentését és a motor élettartamának növelését. A kipufogórendszer védelme révén megakadályozza a korróziót és más károsodásokat, amelyek a motor teljesítményét csökkenthetnék. Emellett csökkenti a hőhatást a motorkomponensekre, így növelve azok hatékonyságát és élettartamát.

Összefoglalva, a PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - 2019 - 250 SX-F egy prémium minőségű alkatrész, amely a legújabb technológiával és legjobb anyagokkal készült, hogy garantáltan megfeleljen az Ön elvárásainak. Ne habozzon, rendelje meg még ma és élvezze a versenyszintű teljesítményt és védelmet a motorján!

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 250SXF 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges