PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - 2012-16 - 350 EXC-F

Gyártó:
Cikkszám:
759233

82400.000046

64881.8898

82 400 Ft

Nettó: 64 882 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - 2012-16 - 350 EXC-F

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő egy prémium minőségű motoralkatrész, amely kifejezetten a 2012-16 közötti KTM 350 EXC-F modellekhez készült. Ez a termék kiváló védelmet nyújt az Ön motorjának kipufogórendszere számára, megakadályozva a károsodást és az anyagi kárt, amelyet a terepen való motorozás során érhet a kipufogó.

Anyag és kivitelezés:

A kipufogó védőt a PRO-CARBON RACING a legkiválóbb minőségű szénszálas anyagból készíti, amely híres rendkívüli tartósságáról és könnyű súlyáról. A karbonszál szerkezeti tulajdonságai lehetővé teszik, hogy a védő ellenálljon a legkeményebb ütődéseknek is, miközben nem növeli jelentősen a motor súlyát. A precíziós kivitelezés garantálja a tökéletes illeszkedést a KTM 350 EXC-F modell kipufogórendszerére, biztosítva ezzel az optimális védelmet.

Telepítés és használat:

A PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő könnyen telepíthető. A csomag tartalmazza az összes szükséges szerelési kiegészítőt és egy részletes telepítési útmutatót, amely lépésről lépésre mutatja be az installáció folyamatát. A védő precíz illeszkedése révén egyszerűen felhelyezhető és gyorsan rögzíthető, így hamar útra kelhet új védőjével.

Védelem és előnyök:

A kipufogó védő hatékonyan védi motorját a szikláktól, ágaktól és egyéb akadályoktól, amelyek károsodást okozhatnak a kipufogó rendszerében. Ezen felül megakadályozza a hőelvezetés miatti teljesítménycsökkenést is, így biztosítva a motor optimális működését. A PRO-CARBON RACING kipufogó védő standardjaival összhangban kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, ami további előnyt jelent a teljesítmény maximalizálásában.

Design és esztétika:

A PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő nemcsak funkcionális, de esztétikus is. A szénszálas anyag elegáns megjelenése fokozza motorja esztétikáját, modern és versenyképes megjelenést kölcsönöz neki. Ez a védő nemcsak hasznos, hanem stílusos kiegészítője is lesz motorjának.

A PRO-CARBON RACING termékei híresek a magas minőségükről és megbízhatóságukról. A KTM 350 EXC-F Kipufogó Védő egy olyan befektetés, amely hosszú távon megvédi motorját, és felkészíti azt a legkeményebb terepi kihívásokra. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy motorját a lehető legjobb védelemmel lássa el.

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 350EXCF 2012, 2013, 2014, 2015, 2016

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges