PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - 2008-10 - 250 SX-F

Gyártó:
Cikkszám:
759057

82400.000046

64881.8898

82 400 Ft

Nettó: 64 882 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - 2008-10 - 250 SX-F

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - 2008-10 - 250 SX-F

A PRO-CARBON RACING által tervezett KTM Kipufogó Védő 2008-10-es 250 SX-F modellekhez kifejezetten olyan motorosok számára készült, akik komoly terepen vagy versenyeken indulnak. Ez a prémium minőségű kipufogó védő maximális védelmet biztosít a motor érzékeny alkatrészeinek, anélkül hogy csökkentené a teljesítményt vagy a stílust.

Első osztályú anyagok: A PRO-CARBON RACING kipufogó védőit kiváló minőségű karbon kompozitból készítik, amely kiemelkedő szilárdságot és tartósságot nyújt. A karbon szövet természeténél fogva könnyű, ugyanakkor rendkívül strapabíró, így ideális választás az extrém körülményekhez.

Védelem és teljesítmény: A 250 SX-F modell számára tervezett kipufogó védő megóvja a kipufogó rendszerét a sérülésektől, repedésektől és karcolásoktól, amelyek rendszeres motorozás során előfordulhatnak. A védő hatékonyan eloszlatja az ütéseket és a hőt, így hozzájárulva a motor hosszabb élettartamához és megbízhatóságához.

Könnyű telepítés: A PRO-CARBON RACING bizonyítottan gyors és egyszerű telepítési folyamatot kínál. A pontos kialakításnak köszönhetően a védő tökéletesen illeszkedik a 2008-10-es 250 SX-F modellekhez, így nem szükséges külön szerszámok vagy szakértelem a felszereléshez.

Stílus és dizájn: A karbon kompozit anyag modern és letisztult megjelenést biztosít motorodnak. Az esztétikus és funkcionális design harmonizál a KTM modelljeinek stílusával, így nem csak védi a motorodat, de emeli is az esztétikai értékét.

Versenyeken tesztelve: A PRO-CARBON RACING termékeit profi versenyzők és terepmotorosok tesztelik világszerte. A kipufogó védők kiállják a legszigorúbb teszteket és bizonyítják, hogy méltók a legmagasabb szintű versenyzéshez is.

Kiemelkedő ár-érték arány: A kiváló minőségű anyagok és a professzionális kialakítás ellenére a PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő költséghatékony megoldást kínál a motorosok számára. Ez a termék hosszútávon megtérül, mivel védelmet nyújt az egyébként költséges javítások ellen.

A PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védőt kínáló webshopunkon megtalálható egyéb tartozékok és kiegészítők motorosok számára. Böngésszen kínálatunkban és találja meg a legmegfelelőbb termékeket KTM motorjához!

Rendeld meg most a PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védőt - 2008-10 - 250 SX-F modellekhez webáruházunkban, és élvezd a profi szintű védelmet és stílusos megjelenést!

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 250SXF 2008, 2009, 2010

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges