PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - 2007-13 - 250 EXC-F Standard Pipe

Gyártó:
Cikkszám:
759056

82400.000046

64881.8898

82 400 Ft

Nettó: 64 882 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - 2007-13 - 250 EXC-F Standard Pipe

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - 2007-13 - 250 EXC-F Standard Pipe

A PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő egy prémium minőségű védőeszköz, amelyet kifejezetten a 2007 és 2013 közötti évjáratokhoz terveztek. Ez a kipufogó védő az egyik legjobb választás a piacon, amikor a motoros védőeszközökről van szó. Alkalmas a KTM 250 EXC-F Standard Pipe modellhez.

Magas Minőségű Anyagok

Ez a kipufogó védő a PRO-CARBON RACING nevével fémjelzett, amely világszerte ismert a kiváló minőségű versenyalkatrészeiről. A védő anyaga karbon szálas kompozit, amely rendkívül tartós és ellenálló a magas hőmérsékletekkel szemben. Ez a speciális anyag biztosítja, hogy a védő hosszú életű legyen, és megóvja a kipufogót a külső sérülésektől illetve a hő okozta károsodásoktól.

Könnyű Telepítés

A PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő telepítése rendkívül egyszerű és gyors. Nem igényel szakértelmet vagy speciális szerszámokat, ami azt jelenti, hogy bármelyik motoros könnyedén és gyorsan felszerelheti a védőt a motorjára. A termék a pontos illeszkedés érdekében kifejezetten a megadott évjáratú és típusú KTM-ekhez készült.

Tökéletes Védelem

Ez a kipufogó védő optimális védelmet nyújt a sérülésekkel szemben, amelyeket a terepen való motorozás vagy a versenyzés során elszenvedhet. Mivel a karbon szálas anyag rendkívül ellenálló, biztos lehet benne, hogy a kipufogó védő megvédi a kipufogó minden típusú sérüléstől, legyen az egy esés vagy a motor egyéb alkatrészeiből származó ütés.

Esztétikus Megjelenés

A PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő nem csak funkcionális, hanem esztétikailag is vonzó. A karbon szálas anyag elegáns megjelenést kölcsönöz a motornak, amely kiemeli annak sportos és modern stílusát. Ez a termék nem csak a védelemről, hanem a megjelenés javításáról is gondoskodik.

Részletgazdag Kivitelezés

A Pro-Carbon Racing védők a legapróbb részletekre is odafigyeltek, biztosítva, hogy minden alkatrész tökéletesen passzoljon és a lehető legmagasabb színvonalat képviselje. Ez a kipufogó védő nem csak egy egyszerű kiegészítő, hanem egy professzionális motoros versenyeszköz, amely a legjobbaknak készült.

Műszaki Adatok

  • Gyártó: PRO-CARBON RACING
  • Kompatibilitás: KTM 250 EXC-F Standard Pipe (2007-2013)
  • Anyag: Karbon szálas kompozit
  • Könnyű telepítés
  • Kiváló hőellenálló képesség
  • Optimális védelem
  • Esztétikai megjelenés

Rendelje meg most a PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védőt, és biztosítsa motorja maximális védelmét és megjelenésének javítását!

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 250EXCF 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges