PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - 2006-07 - 250 SX-F

Gyártó:
Cikkszám:
759054

82400.000046

64881.8898

82 400 Ft

Nettó: 64 882 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - 2006-07 - 250 SX-F

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - 2006-07 - 250 SX-F

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > 4t leömlő pajzs / hővédő
Gyártó: PRO-CARBON RACING

Ez a PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő kifejezetten a 2006-07-es KTM 250 SX-F modellek számára tervezték, hogy maximális védelmet nyújtson kipufogórendszerének. A PRO-CARBON RACING egy jól ismert márka a motorkerékpár-alkatrész piacon, és termékeik garantálják a kiváló minőséget és megbízhatóságot.

A kipufogó védő nagy teherbírású karbon szálas anyagból készül, amely nem csak könnyű, hanem rendkívül ellenálló is a hő- és fizikai hatásokkal szemben. A termék tervezésénél elsődleges szempont volt, hogy teljesen védje a kipufogót az úton lévő törmelékektől, felesleges rezgésektől és a hosszantartó használat során keletkező károsodásoktól.

Termék Tulajdonságai:

  • Kiváló Minőség: A PRO-CARBON RACING csak a legjobb minőségű karbon szálas anyagokat használja, garantálva a maximális védelmet és tartósságot.
  • Könnyű Súly: A karbon szálas anyag egyik legnagyobb előnye a súlycsökkentés, ami javítja a motorkerékpár kezelhetőségét és teljesítményét.
  • Hőállóság: A kipufogó védő kiváló hőállósággal rendelkezik, így hatékonyan védi a kipufogót a forró gázok okozta túlmelegedéstől és elhasználódástól.
  • Egyszerű Telepítés: A termék pontosan illeszkedik a 2006-07-es KTM 250 SX-F modellhez, így a telepítés gyors és egyszerű.
  • Elegáns Megjelenés: A karbon szálas anyag egyedi és modern megjelenést biztosít a motorkerékpár számára, kiemelve annak sportos karakterét.

Ez a kipufogó védő nem csupán a motorkerékpár védelmét szolgálja, hanem annak total designjában is fontos szerepet játszik. A pontos és igényes kidolgozásnak köszönhetően a termék tökéletesen illeszkedik és kiemelkedő vizuális élményt nyújt.

Ha maximálisan szeretné védeni KTM 250 SX-F motorját, a PRO-CARBON RACING kipufogó védő az ideális választás. Tekintse meg webshopunkban további kiváló minőségű motorkerékpár-alkatrészeket és kiegészítőket is, melyek közül több kifejezetten a KTM modellekhez készült, így biztosítva, hogy mindig a legjobb alkatrészekkel szerelje fel járművét.

Vásárolja meg most a PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védőt webshopunkban!

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 250SXF 2006, 2007

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges