PRO-CARBON RACING KTM Exhaust Guard - 2019 - 350 SX-F

Gyártó:
Cikkszám:
759319

82400.000046

64881.8898

82 400 Ft

Nettó: 64 882 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Exhaust Guard - 2019 - 350 SX-F

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - Évjárat: 2019 - 350 SX-F

Fedezze fel a motoralkatrészek és kiegészítők elismert gyártójának, a PRO-CARBON RACING termékét, amelyet kifejezetten a KTM 2019-es 350 SX-F modellhez terveztek. Ez a kiváló minőségű kipufogó védő ideális választás mindazok számára, akik maximális védelmet keresnek motorkerékpárjuk számára. Alapvető fontosságú, hogy motorunk mindig a legjobb állapotban legyen, és a PRO-CARBON RACING kipufogó védő ebben segít.

Kiváló Anyagminőség és Tartósság

A PRO-CARBON RACING kipufogó védője csúcstechnológiás szénszálas anyagból készült, amely híres a rendkívüli ellenálló képességéről és tartósságáról. Ez az anyag garantálja, hogy a kipufogó védő hosszú élettartammal rendelkezik, és ellenáll a legkeményebb körülményeknek is. Akár versenyen, akár hétvégi túrán használja, ez a védő optimális védelmet biztosít a kipufogórendszer sérülései ellen.

Könnyű és Gyors Telepítés

A felszerelés egyszerű és gyors, köszönhetően a jól tervezett rögzítőrendszernek. Az ergonómikus kialakítás biztosítja, hogy a kipufogó védő tökéletesen illeszkedjen a motorkerékpárhoz, és nem akadályozza a motorozást. Az intelligens rögzítési megoldások révén a telepítés néhány perc alatt elvégezhető, és nem igényel speciális szerszámokat vagy szakértelmet.

Fokozott Védelem és Biztonság

Ez a kipufogó védő hatékonyan védi a motorkerékpár kipufogócsonkját a sérülésektől, mint például a kőfelverődések vagy az ütések. Emellett hővédelmi funkcióval is rendelkezik, amely megakadályozza a kipufogórendszer túlmelegedését, így hosszabb élettartamot biztosít. A PRO-CARBON RACING kipufogó védő innovatív technológiájának köszönhetően megóvja a motorkerékpár épségét és növeli a vezetés biztonságát.

Professzionális Megjelenés

A kipufogó védő szénszálas anyagának és fekete színének köszönhetően nemcsak védelmi célokat szolgál, hanem stílusos megjelenést is kölcsönöz a motorkerékpárnak. A letisztult és modern dizájn tökéletesen illik a KTM 350 SX-F sportos és dinamikus kinézetéhez, így nemcsak funkcionális, hanem esztétikai előnyöket is nyújt.

Kompromisszummentes Minőség a Versenypályákra

A PRO-CARBON RACING kipufogó védők a versenyzők igényeit szem előtt tartva készülnek, így minden termék megfelel a legmagasabb minőségi szabványoknak. A védőket világszerte használták számos jelentős motorkerékpár versenyen, ami bizonyítja megbízhatóságukat és kiváló teljesítményüket.

A PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - 2019 - 350 SX-F a tökéletes választás mindazok számára, akik komolyan veszik a motorozást, és szeretnék biztosítani motorkerékpárjuk hosszú élettartamát és megbízhatóságát. Vásárolja meg most webshopunkban, és élvezze a kompromisszummentes védelmet és stílust!

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy professzionális színvonalú védelemmel lássa el motorját!

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 350SXF 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges