PRO-CARBON RACING Kawasaki Kipufogó Védő - KX450F 2019

Gyártó:
Cikkszám:
759625

82400.000046

64881.8898

82 400 Ft

Nettó: 64 882 Ft

PRO-CARBON RACING Kawasaki Kipufogó Védő - KX450F 2019

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING Kawasaki Kipufogó Védő egy prémium minőségű motoralkatrész, amelyet kifejezetten a KX450F 2019 modellhez terveztek. Ez a kipufogó védő optimális védelmet nyújt a kipufogórendszer számára, megóvva azt a sérülésektől, karcolásoktól és egyéb károsodásoktól, amelyek terepmotorozás közben léphetnek fel.

Anyag és Felépítés: A PRO-CARBON RACING kipufogó védők kiváló minőségű karbonszálból készülnek, amely könnyű, mégis rendkívül tartós. A karbonszálas anyag biztosította magas fokú hő- és ütésállóság révén a kipufogóvédő hosszabb élettartamot és megbízhatóságot garantál. Az ergonómikus kialakítás lehetővé teszi a könnyű felszerelést, valamint tökéletes illeszkedést biztosít a KX450F 2019 modellhez.

Főbb Jellemzők:

  • Kiváló minőség: A PRO-CARBON RACING kipufogó védők a legmagasabb ipari szabványoknak megfelelően készülnek. Az anyagok és a gyártási folyamatok páratlan minőséget és hatékonyságot eredményeznek.
  • Specifikus kialakítás: Kifejezetten a KX450F 2019 modellhez tervezve, tökéletesen illeszkedik és maximális védelmet nyújt.
  • Hőállóság: A karbonszálas anyag rendkívül hőálló, így védelmet nyújt a forró kipufogórendszer ellen is.
  • Könnyű felszerelés: Az egyszerűen szerelhető kialakításnak köszönhetően gyorsan és könnyedén rögzíthető.

Használati Előnyök:

Ez a kipufogó védő nemcsak megóvja a kipufogórendszert, hanem hozzájárul a motor teljesítményének megőrzéséhez és javításához is. Mivel a sérült vagy kopott kipufogórendszer jelentősen csökkentheti a motor teljesítményét, egy ilyen védőeszköz használata elengedhetetlen a motor élettartamának meghosszabbítása érdekében. Emellett a karbonszálas anyag könnyű, így nem növeli jelentősen a motor súlyát, fenntartva a motorozás dinamikáját és élményét.

Összefoglalás:

Ha a legjobb védelmet keresed a Kawasaki KX450F 2019 modellhez, a PRO-CARBON RACING kipufogó védő a legideálisabb választás. A prémium anyagok és a Speciális kialakítás garantálja a maximális védelmet és tartósságot. Ne hagyd, hogy egy kisebb sérülés tönkretegye a motorodat - válaszd a legjobb minőséget és védelmet a PRO-CARBON RACING kipufogó védővel.

Látogass el webshopunkba és rendeld meg még ma ezt a kiváló terméket! Motoralkatrész és kiegészítők széles választékát kínáljuk, hogy minden motorozási igényedet kielégítsük. Bízz bennünk a minőség és a megbízhatóság terén, és készülj fel minden kalandra, amit a motorozás kínálhat!

Állapot Új
Márka Kawasaki
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Kawasaki KX450F 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges