PRO-CARBON RACING Kawasaki Kipufogó Védő - KX450F 2016-18

Gyártó:
Cikkszám:
759624

82400.000046

64881.8898

82 400 Ft

Nettó: 64 882 Ft

PRO-CARBON RACING Kawasaki Kipufogó Védő - KX450F 2016-18

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Kawasaki Kipufogó Védő - KX450F 2016-18

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > 4t leömlő pajzs / hővédő

Gyártó: PRO-CARBON RACING

A PRO-CARBON RACING Kawasaki Kipufogó Védő egy kiváló minőségű készítmény, amely speciálisan a KX450F 2016-18 modellhez készült. Ennek a védőnek számos elengedhetetlen jellemzője van, amely megkülönbözteti a többi hasonló terméktől piacon.

Elsődleges Jellemzők:

  • Kiváló Minőségű Szénszálas Anyag: A legjobb minőségű szénszálas anyagokból készült, amely egyszerre könnyű és hihetetlenül erős.
  • Hőállóság: Kiváló hőállósági tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megvédik motorod legérzékenyebb részeit a magas hőmérséklettől.
  • Könnyű Telepítés: A PRO-CARBON RACING Kipufogó Védőt egyszerűen és gyorsan telepítheted, mindössze néhány alapvető eszközzel.
  • Kiemelkedő Védelem: Megakadályozza a kövek, sár és más terepakadályok által okozott sérüléseket, meghosszabbítva ezzel a kipufogórendszer élettartamát.
  • Versenytesztelt: A terméket versenyzők tesztelték és hagyták jóvá, így bármilyen kihívásokkal teli terepen is biztosan áll helyt.

A PRO-CARBON RACING Kawasaki Kipufogó Védő nem csupán a motorod egyik legkritikusabb elemének védelmét szolgálja, hanem a megjelenését is javítja. A szénszálas mintázat sportos és professzionális megjelenést kölcsönöz motorodnak, amely lehetővé teszi, hogy kiemelkedj a tömegből.

Miért válaszd a PRO-CARBON RACING Kipufogó Védőt?

A PRO-CARBON RACING márka hosszú évek óta elismert vezető a motorkerékpár alkatrésziparban. Termékeik nem csupán a legújabb technológiával készülnek, hanem versenyzők és motorosok általi tesztelés eredményei alapján folyamatosan fejlesztik őket. A PRO-CARBON RACING Kipufogó Védő használatával biztos lehetsz benne, hogy motorod teljesítménye és megjelenése is a legjobb formában lesz.

Összefoglalva, ha egy olyan kipufogó védőre van szükséged, amely megbízható, versenytesztelt és könnyen telepíthető, akkor a PRO-CARBON RACING Kawasaki Kipufogó Védő - KX450F 2016-18 a tökéletes választás számodra. Szerezd be még ma, hogy motorod mindig a legjobb formában legyen, és élvezd a megbízhatóságot és a stílust, amelyet a PRO-CARBON RACING nyújt!

Állapot Új
Márka Kawasaki
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Kawasaki KX450F 2016, 2017, 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges