PRO-CARBON RACING Kawasaki Kipufogó Védő - KX450F 2009

Gyártó:
Cikkszám:
759622

82400.000046

64881.8898

82 400 Ft

Nettó: 64 882 Ft

PRO-CARBON RACING Kawasaki Kipufogó Védő - KX450F 2009

Rendelhető
Rendelhető

Fedezd fel a PRO-CARBON RACING Kawasaki Kipufogó Védő - KX450F 2009 terméket, amely kifejezetten arra tervezett, hogy maximalizálja motorkerékpárod teljesítményét és megvédje a fontos alkatrészeket az esetleges sérülésektől és hőhatásoktól.

A PRO-CARBON RACING egy jól ismert márka a motocross és off-road rajongók körében, mivel kiváló minőségű, tartós és megbízható termékeket kínál. Ez az kipufogó védő sem kivétel, hiszen a legjobb anyagokból készült és precíziós tervezéssel lett kialakítva, hogy biztosítsa a maximális védelmet és tartósságot.

A KX450F 2009-es modellhez készült kipufogó védő speciális karbonszálas anyagból készült, ami kivételesen könnyű, mégis hihetetlenül erős. A karbonszál rendkívül ellenálló a hővel, ütéssel és kopással szemben, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú távon is megőrzöd motorkerékpárod értékét és teljesítményét.

A PRO-CARBON RACING Kawasaki Kipufogó Védő nemcsak gyakorlati előnyöket nyújt, de esztétikailag is lenyűgöző megjelenést biztosít a motorod számára. A precíziós gyártási folyamat révén a védő tökéletesen illeszkedik a motorod kipufogójára, miközben egy sportos és profi megjelenést ad neki.

Ez a kipufogó védő különösen fontos azok számára, akik gyakran veszik igénybe motorjukat nehéz terepeken vagy versenykörülmények között. A magas hőmérsékletű kipufogó rendszer rendkívül sérülékeny lehet ütésekre, kövekre és sárra egyaránt, de a PRO-CARBON RACING Kawasaki Kipufogó Védő hatékonyan megvédi azokat ezektől a káros hatásoktól.

  • Kiváló minőségű karbonszálas anyag: Rendkívül könnyű, de erős, ellenáll a hőnek és ütéseknek.
  • Tökéletes illeszkedés: Kifejezetten a KX450F 2009-es modellhez tervezve, könnyen felszerelhető.
  • Versenykörülmények között tesztelt: Biztosítja a motor maximális védelmét a legnehezebb terepen is.
  • Esztétikus megjelenés: Modern és sportos megjelenést kölcsönöz a motorodnak.
  • Tartósság: Hosszú távú védelmet nyújt, megőrzi a motor értékét és teljesítményét.

Rendeld meg most a PRO-CARBON RACING Kawasaki Kipufogó Védőt és tapasztald meg a maximalizált védelem és teljesítmény előnyeit a KX450F 2009-es modelleddel!

Állapot Új
Márka Kawasaki
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Kawasaki KX450F 2009

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges