PRO-CARBON RACING Kawasaki Kipufogó Védő - KX450F 2005-08

Gyártó:
Cikkszám:
759621

82400.000046

64881.8898

82 400 Ft

Nettó: 64 882 Ft

PRO-CARBON RACING Kawasaki Kipufogó Védő - KX450F 2005-08

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Kawasaki Kipufogó Védő - KX450F 2005-08

A PRO-CARBON RACING által gyártott Kawasaki kipufogó védő, a KX450F 2005-08 modellévekhez, a motorosok számára nélkülözhetetlen alkatrész. Ez a prémium minőségű termék olyan előnyöket biztosít, amelyek nemcsak a tartósságot, hanem a teljesítményt és a stílust is növelik.

Kiemelkedő jellemzők:

  • Prémium anyagok: A kipufogó védő kiváló minőségű szénszálas anyagból készül, amelyet a repülőgépiparban is használnak. Ez a választás biztosítja, hogy a termék könnyű, mégis rendkívül erős legyen.
  • Hőállóság: A termék fejlett hővédelmi tulajdonságokkal rendelkezik, így képes ellenállni a kipufogórendszerek által kibocsátott extrém hőnek. Ez megakadályozza a túlmelegedést és növeli az alkatrész élettartamát.
  • Egyedi dizájn: A PRO-CARBON RACING mérnökei gondosan megtervezték a terméket, hogy tökéletesen illeszkedjen a KX450F modellhez, biztosítva a maximális védelmet anélkül, hogy rontaná a motor esztétikáját.
  • Könnyű felszerelés: Az egyszerű felszerelési kialakítás lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyedén rögzítse a kipufogó védőt. Nem szükséges különleges szerszámok használata.
  • Rázkódás elleni védelem: A szénszálas anyag természetes rázkódáselnyelő tulajdonságai miatt a védő hatékonyan csökkenti a motor működése közben keletkező rezgéseket.

A PRO-CARBON RACING kipufogó védők nemcsak az úton, hanem a versenypályán is kiváló teljesítményt nyújtanak. A védő kialakítása olyan módon történt, hogy megfeleljen a legszigorúbb versenykövetelményeknek. A sportolók és hobbi motorosok egyaránt értékelni fogják a termék tartósságát és hatékonyságát.

A PRO-CARBON RACING előnyei

A PRO-CARBON RACING cég nemcsak a kiváló minőségű motoralkatrészek gyártásában, hanem az innovációban is élen jár. A cég hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a motorsportban, és ez a szakértelem minden egyes termékben megmutatkozik. A kipufogó védők fejlesztése során a legújabb technológiákat és anyagokat használják fel, hogy a lehető legjobb terméket nyújtsák a felhasználók számára.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING kipufogó védőt?

A megfelelő kipufogó védő kiválasztása fontos a motor teljesítménye és élettartama szempontjából. A PRO-CARBON RACING termékei garantáltan megfelelnek ezeknek a követelményeknek. Ez a kipufogó védő különösen ajánlott azoknak a motorosoknak, akik komolyan veszik a motorjuk védelmét és teljesítményét.

Összegzésképpen a PRO-CARBON RACING Kawasaki Kipufogó Védő - KX450F 2005-08 egy kiemelkedő termék, amely hozzájárul a motor védelméhez és teljesítményének növeléséhez. Ne habozzon, szerezze be most, és tapasztalja meg a különbséget!

Állapot Új
Márka Kawasaki
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Kawasaki KX450F 2005, 2006, 2007, 2008

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges