PRO-CARBON RACING Husqvarna Rezonátorvédő - 2016-18 FC 250

Gyártó:
Cikkszám:
760101

82400.000046

64881.8898

82 400 Ft

Nettó: 64 882 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Rezonátorvédő - 2016-18 FC 250

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Rezonátorvédő kimondottan a 2016-18 FC 250 modellek számára készült. Ez a prémium minőségű rezgésvédelem egyaránt biztosítja a motor teljesítményének növelését és az alkatrészek védelmét.

Főbb jellemzők:

  • Prémium minőség: A PRO-CARBON RACING által gyártott rezonátorvédők a legjobb anyagokból készülnek, hogy biztosítsák a hosszan tartó teljesítményt és megbízhatóságot.
  • Könnyű súly: A karbon anyagoknak köszönhetően a védelem nem növeli meg jelentősen a motor súlyát, így megőrizve a könnyű menet jellemzőket.
  • Hőállóság: A PRO-CARBON RACING rezonátorvédői kiváló hőellenállással rendelkeznek, így megvédik a motor alkatrészeit a túlmelegedéstől és a hősérülésektől.
  • Szakszerű tervezés: Ezek a rezonátorvédők speciálisan a Husqvarna 2016-18 FC 250 modellekhez lettek tervezve, így tökéletesen illeszkednek és optimális védelmet nyújtanak.
  • Egyszerű felszerelés: A szakszerű tervezésnek köszönhetően a felszerelés gyors és egyszerű, így a motorosok akár saját maguk is könnyedén elvégezhetik.
  • Megnövelt élettartam: A rezonátorvédő alkalmazása csökkenti a rezonátor és a hozzá kapcsolódó alkatrészek kopását, így meghosszabbítva azok élettartamát.


Műszaki részletek:

  • Anyaga: Prémium karbon
  • Kompatibilitás: Husqvarna 2016-18 FC 250
  • Gyártó: PRO-CARBON RACING


Az Ön előnyei:

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Rezonátorvédő megvásárlásával biztos lehet benne, hogy a motorja a legjobb védelmet kapja. A könnyű szerkezet, a hőálló anyag és a tökéletes illeszkedés mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön gondtalanul élvezhesse a motorozás örömeit. A felszerelés gyors és egyszerű, így több időt tölthet a pályán és kevesebb időt a garázsban.


Miért válassza a PRO-CARBON RACING termékeket?

A PRO-CARBON RACING hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a motoralkatrészek gyártásában, és kiváló minőségű termékeket kínál a motorosok számára. A cég folyamatosan fejleszti termékeit, hogy azok megfeleljenek a legmagasabb elvárásoknak is. A PRO-CARBON RACING Husqvarna Rezonátorvédő nem csupán egy alkatrész, hanem egy befektetés, amely hosszú távon meghozza az árát.


Ha Ön is a legjobbat akarja motorjának, ne habozzon tovább! Rendelje meg most a PRO-CARBON RACING Husqvarna Rezonátorvédőt, és élvezze a hosszan tartó védelmet és teljesítménynövekedést!

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna FC250 2016, 2017, 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges