PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2019 FX 450

Gyártó:
Cikkszám:
760134

82400.000046

64881.8898

82 400 Ft

Nettó: 64 882 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2019 FX 450

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2019 FX 450

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő kifejezetten a 2019-es FX 450-es modellhez készült, maximális védelmet és teljesítménynövekedést biztosítva minden motoros számára. Ha a legjobb minőségű védelmet keresi motorkerékpárja kipufogójához, akkor nem kell tovább keresnie. Elengedhetetlen kiegészítő minden off-road motoros számára, legyen szó amatőr őrültkedésről vagy profi versenyzésről.

A PRO-CARBON RACING termékei a legmodernebb technológiával készülnek, amelyek szigorú minőségi ellenőrzéseken esnek át. A karbon szálas anyag, amelyből ez a kipufogó védő készült, könnyű és extrém módon tartós. Ez a kombináció biztosítja, hogy a védő ne növelje a motor súlyát feleslegesen, ugyanakkor ellenáll a fizikai terheléseknek és a motor hőjének.

Termékjellemzők:

  • Anyaga: Karbon szálas kompozit, amely könnyű, de nagyon erős.
  • Kompatibilitás: Kifejezetten a 2019-es FX 450 Husqvarna modellre tervezve.
  • Hővédelem: Kiváló hőállóság, így a hosszabb túrák során is maximális védelmet biztosít.
  • Telepítés: Könnyen telepíthető, nem igényel szakértelmet.
  • Design: Elegáns kinézet, amely illeszkedik a motor modern megjelenéséhez.
  • Állóképesség: Ellenáll az extrém környezeti hatásoknak, mint a sár, víz, kavics és egyéb külső tényezők.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védőt?

Egy olyan világban, ahol az off-road motorozás egyre népszerűbbé válik, a motorosok számára elengedhetetlen, hogy megfelelően védjék járművüket. A PRO-CARBON RACING termékei nem csupán a motor teljesítményét növelik, hanem hozzájárulnak a motor hosszabb élettartamához is. Az általunk kínált kipufogó védő nem csupán egy kiegészítő, hanem egy ELSŐ OSZTÁLYÚ KIEGÉSZÍTŐ, amely kiállja az idő próbáját.

Felhasználási tippek:

A kipufogó védő rendszeres karbantartása és tisztítása meghosszabbíthatja annak élettartamát és megőrizheti az új állapotot. Mindig ügyeljen arra, hogy a védőt alaposan tisztítsa meg minden túra után, különösen, ha sárga körülmények között használta.

A telepítést követően ellenőrizze rendszeresen a csavarokat, azok állapotát és meghúzását, hogy elkerülje a kilazulást. Biztosítsa, hogy a védő mindig stabilan és szorosan rögzítve legyen.

Összefoglalva, ha megbízható, tartós és esztétikus kipufogó védőt keres a 2019-es FX 450 Husqvarna modelledhez, a PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő a legjobb választás. Ne habozzon, tegye kosarába ezt a kiváló terméket, és élvezze a nyugodt és biztonságos motorozást.

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna FX450 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges