PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2019 FC 350

Gyártó:
Cikkszám:
760131

82400.000046

64881.8898

82 400 Ft

Nettó: 64 882 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2019 FC 350

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2019 FC 350

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > 4t leömlő pajzs / hővédő

Gyártó: PRO-CARBON RACING

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2019 FC 350 egy prémium minőségű motoralkatrész, amelyet kifejezetten a 2019-es Husqvarna FC 350 modellhez terveztek. Ez a kiváló minőségű kipufogó védő gondoskodik arról, hogy a motorkerékpár kipufogó rendszerét megvédje a sérülésektől és a hőkárosodástól, amelyeket a durva terep és a magas hőmérséklet okozhat.

Anyag és Dizájn: A PRO-CARBON RACING kipufogó védője karbon szálból készül, amely nem csak könnyű, hanem rendkívül erős is. A karbon szálas anyag biztosítja, hogy a védő hosszú élettartamú legyen és ellenálljon a legkeményebb körülményeknek is. Az aerodinamikus dizájn lehetővé teszi, hogy a motor teljesítménye ne csökkenjen a védő használata közben.

Főbb Jellemzők:

  • Ultra könnyű: A karbon anyag használatával a Termék minimálisan növeli a motor súlyát, ezáltal nem csökkenti annak teljesítményét.
  • Hővédelem: A védő hatékonyan csökkenti a hőterhelést, amelyet az kipufogó rendszer kibocsát, így megóvja a motor többi alkatrészét a hőkárosodástól.
  • Könnyű felszerelés: A kipufogó védő könnyen és gyorsan felszerelhető, nincs szükség speciális szerszámokra vagy szakértelemre.
  • Stílusos megjelenés: A karbon szál egyedi és modern megjelenést kölcsönöz a motornak, amely kiemeli a motor sportos és professzionális kinézetét.

Használati Előnyök:

Egy professzionálisan tervezett kipufogó védő segít megvédeni a motorkerékpár fontos alkatrészeit a sérülésektől. A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő kifejezetten a 2019-es Husqvarna FC 350 modellhez lett igazítva, így tökéletesen illeszkedik és biztosítja a maximális védelmet. A védő nem csak megakadályozza a hő okozta deformációkat és károkat, hanem megvéd a szálló szikráktól és törmelékektől is, amelyek egy kemény terepen való motorozás során előfordulhatnak.

Az Ideális Vásárlók:

Ez a kipufogó védő ideális választás mindazok számára, akik szeretnék megvédeni motorjukat a kemény terep viszontagságaitól, vagy egyszerűen csak esztétikailag szeretnék feldobni motorjuk kinézetét. Profi versenyzők és amatőr motorosok egyaránt értékelni fogják a karbon szálból készült kipufogó védő által nyújtott előnyöket.

Összefoglalás:

Összességében, a PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő egy magas minőségű és megbízható termék, amely elengedhetetlen kiegészítő minden 2019-es Husqvarna FC 350 tulajdonos számára. A karbon szálas építés, a stílusos megjelenés és a könnyű felszerelhetőség mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a védő az egyik legjobb választás legyen a piacon.

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna FC350 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges