PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2019 FC 250

Gyártó:
Cikkszám:
760130

82400.000046

64881.8898

82 400 Ft

Nettó: 64 882 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2019 FC 250

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2019 FC 250

Szerezze be a legjobb védelmet a PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védővel, ami kifejezetten a 2019 FC 250 modell számára készült! Ha kemény terepen motorozol, tudod, milyen fontos a rézszív védelem, és ebben a kategóriában a PRO-CARBON RACING termékei kiemelkednek.

Prémium Minőség és Teljesítmény

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő magas minőségű szénszálas anyagokból készül, mely biztosítja a maximális védelmet és a hosszú élettartamot. Ez a termék nem csak megvédi a kipufogót a kőfelverődésektől és a véletlen ütések okozta sérülésektől, hanem a hőelvezetésben is szerepet játszik. Így csökkenti a túlmelegedés esélyét, amely károsíthatja a motor teljesítményét.

Könnyű Súly és Egyszerű Telepítés

A szénszálas kialakítás nem csak erős, hanem rendkívül könnyű súlyú is. Ez segít megőrizni a motor súlyának alacsony szinten tartását, és nem befolyásolja negatívan az irányíthatóságot vagy a gyorsulást. Az egyszerű telepítésnek köszönhetően könnyedén felszerelheted a kipufogó védőt, anélkül, hogy szakember segítségére lenne szükség.

A PRO-CARBON RACING Előnyei

  • Magas minőségű szénszálas anyagból készült
  • Maximális védelem a kopás és ütődések ellen
  • Hatékony hőelvezetés
  • Könnyű súly, nem növeli jelentősen a motor tömegét
  • Egyszerű telepítés

A PRO-CARBON RACING termékek híresek a tartósságukról és a megbízhatóságukról. A Husqvarna Kipufogó Védő kifejezetten a 2019 FC 250 modell számára készült, így biztos lehetsz benne, hogy tökéletesen illeszkedik és maximális védelmet nyújt.

Hosszú Távú Védelem és Stílus

A szénszálas anyagból készült védők szintén esztétikusak, és sportos megjelenést kölcsönöznek a motorodnak. Nem csak funkcionálisak, hanem a motor megjelenését is feldobják, így mindkét szempontból kiváló választásnak bizonyulnak.

Ha komolyan veszed a motorozást, és szeretnéd megóvni motorod egy fontos alkatrészét, ne habozz, és szerezd be a PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védőt - 2019 FC 250 modellt! Kattints most, és rendeld meg webshopunkból!

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna FC250 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges