PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2016-19 FE 250

Gyártó:
Cikkszám:
760110

84899.999999

66850.3937

84 900 Ft

Nettó: 66 850 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2016-19 FE 250

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2016-19 FE 250 egy kiváló minőségű, specifikusan Husqvarna modellekhez tervezett kipufogó védő. Ezt a terméket kifejezetten az FE 250 modellek (2016-2019) számára kínáljuk. A kipufogó védő magas hőállóságú és rendkívüli tartósságú szénszálas anyagból készül, amely optimális védelmet nyújt a motor kipufogórendszerének.

Minőség és megbízhatóság

A PRO-CARBON RACING iparági vezető a szénszálas motorkerékpár-alkatrészek gyártásában. A termék részletes fejlesztési folyamat során készül, amely garantálja a kiváló minőséget és megbízhatóságot. A szénszálas anyag használata nemcsak könnyedséget biztosít, hanem növeli a termék tartósságát is, így hosszú távon védi a kipufogót a sérülésektől.

Precíz illeszkedés

A kipufogó védő pontosan illeszkedik az FE 250 modellek kipufogójához, ami biztosítja, hogy a védő felszerelése után is megőrzi az eredeti megjelenést és működést. Az illeszkedés precizitása lehetővé teszi, hogy a védő hatékonyan csökkentse a hőkárosodás kockázatát és megvédje a kipufogót a környezeti hatásokkal szemben.

Egyszerű telepítés

A Pro-Carbon Racing kipufogó védő felszerelése egyszerű és gyors, ami lehetővé teszi, hogy minden motoros könnyedén és gyorsan megvédje motorját. A telepítéshez nem szükséges speciális szerszám vagy szakértelem, így bárki elvégezheti otthon, anélkül hogy szakember segítségére lenne szüksége.

Kiváló hővédelem

A kipufogó védő kiváló hővédelmet nyújt a motorkerékpár számára, így megakadályozza a kipufogó túlmelegedését és a hő által okozott károsodásokat. Ez különösen fontos a hosszú távú motorozások során, amikor a motor fokozott igénybevételnek van kitéve. A szénszálas anyag nemcsak a hőkárosodástól védi a kipufogót, hanem csökkenti a motoros lábára ható hőmérsékletet is.

Sportos megjelenés

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő sportos megjelenése nemcsak védi a motorkerékpárt, hanem hozzájárul annak esztétikai vonzerejéhez is. A szénszálas anyag textúrája és dizájnja egyedülálló, modern és sportos megjelenést kölcsönöz a motornak. Így minden Husqvarna tulajdonos büszkén mutathatja be járművét.

Összefoglalás

Ha Ön Husqvarna FE 250 tulajdonos (2016-2019), aki szeretné megvédeni kipufogóját a hőkárosodástól és más környezeti hatásoktól, akkor a Pro-Carbon Racing által kínált kipufogó védő a legjobb választás. Magas minőségű szénszálas anyagból készült, biztosítja a hosszú élettartamot és kiváló védelmet jelent a kipufogó számára. Könnyű felszerelhetőségével és sportos megjelenésével a termék ideális kiegészítője lehet minden motorkerékpárnak.

Cikkszám: 760110
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges