PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2016-18 FX 350

Gyártó:
Cikkszám:
760104

82400.000046

64881.8898

82 400 Ft

Nettó: 64 882 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2016-18 FX 350

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2016-18 FX 350

Fedezze fel a PRO-CARBON RACING által gyártott prémium minőségű kipufogó védőt, amelyet kifejezetten a 2016-18 Husqvarna FX 350 modellekkel rendelkező motorosok számára terveztek. Ez a magas minőségű rezgéscsillapító pajzs & hővédő tökéletes megoldás az Ön motorjának teljesítményének és megbízhatóságának növelésére.

Prémium minőség és kiváló anyagok

Az Exhaust Guard kiváló minőségű szénszálas anyagból készül, amely garantálja a maximális ellenállóképességet és tartósságot. A PRO-CARBON RACING híres arról, hogy termékei a legszigorúbb minőségi előírásoknak megfelelően készülnek, és ez az alapvető komponens nem kivétel.

Kiváló hővédelem és tartósság

Az egyedülálló dizájnnak köszönhetően ez a kipufogó védő nemcsak a kipufogócső hőjétől véd, hanem ellenáll a vibrációnak és extrém körülmények között is kiváló teljesítményt nyújt. Yahama FX 350 kipufogójának így magas hatékonyságot és hosszabb élettartamot biztosít.

Könnyű telepítés és karbantartás

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő könnyen felszerelhető és nem igényel speciális szerszámokat vagy különleges tudást. A felhasználói kézikönyv részletes utasításokat tartalmaz a gyors és egyszerű telepítéshez, így Ön azonnal élvezheti a termék előnyeit.

Esztétikai előnyök

Nem csak a funkcionalitásban, hanem az esztétikai megjelenésben is kiemelkedik. Az elegáns szénszálas dizájn egy modern és agresszív megjelenést biztosít, amely tökéletesen illeszkedik a Husqvarna FX 350 stílusához.

Tesztelt és bevizsgált

A terméket szigorúan tesztelték, hogy biztosítsák a csúcsteljesítményt és a megbízhatóságot. Minden termék átmegy alapos minőségellenőrzésen, így Ön biztos lehet benne, hogy egy kiváló minőségű, ellenőrzött terméket kap.

Összegzés

Ha Ön komolyan veszi a motorkerékpárja teljesítményét és megbízhatóságát, akkor a PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő elengedhetetlen tartozék. Ne bízza véletlenre, válassza a legjobbat! Vásároljon most a webshopunkban és győződjön meg róla személyesen, hogy miért választják a profi motorosok a PRO-CARBON RACING termékeit.

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna FX350 2016, 2017, 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges