PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2016-18 FC 450

Gyártó:
Cikkszám:
760103

82400.000046

64881.8898

82 400 Ft

Nettó: 64 882 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2016-18 FC 450

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő a 2016-18 FC 450 modellekhez egy prémium minőségű, kivételes teljesítményt nyújtó motoralkatrész. A specializált webshopunk kizárólag a legjobb gyártók termékeit kínálja, és ez a védő nem kivétel. Különösen a Pro-Carbon Racing vonala a legújabb technológiák felhasználásával, az optimális védelem és a megbízhatóság érdekében készült.

Ezzel a termékkel motorod kipufogórendszerét hatékonyan óvhatod a sérülésektől és hő okozta károktól. Egy alaposan megtervezett és kivitelezett termékről van szó, amely ideális a motocross és enduro motorosok számára, akik komoly próbatételek elé állítják gépeiket.

Termékjellemzők

  • Magas minőségű anyagok: A Pro-Carbon Racing kipufogó védő szénszálas kompozitból készült, amely garantálja a rendkívüli tartósságot és könnyű súlyt.
  • Hővédelem: Speciális hőálló réteggel van ellátva, hogy maximalizálja a hővédelem hatékonyságát, ezáltal megakadályozva az égési és egyéb hő okozta károkat.
  • Precíz illesztés: Ez a védő kifejezetten a 2016-18-as Husqvarna FC 450 modellekhez lett tervezve, így tökéletesen illeszkedik a motor kipufogórendszeréhez.
  • Könnyű telepítés: A termék egyszerűen és gyorsan felszerelhető, nem igényel különleges szerszámokat vagy szakértelmet.

Miért válaszd a PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védőt?

Ez a védő nem csak a motor védelmében játszik kiemelkedő szerepet, hanem növeli a motor megjelenését is, köszönhetően a kínálatunkban található exkluzív kialakításnak és minőségi anyagoknak. Emellett a szénszálas kompozit anyag csökkenti a motor súlyát, ami pozitív hatással van a teljesítményre is.

A motoros közösség által is elismert Pro-Carbon Racing termékek világszerte népszerűek a versenyzők és a hobbi motorosok körében. Ha te is a legjobbat akarod motorodnak, ez a kipufogó védő a megfelelő választás számodra.

Fedezd fel a webshopunkban található további motoralkatrészeket, kiegészítőket és motoros ruházatot is, hogy minden szempontból felkészült lehess a következő kalandra!

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna FC450 2016, 2017, 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges