PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védelem - 2019 FC 450

Gyártó:
Cikkszám:
760132

82400.000046

64881.8898

82 400 Ft

Nettó: 64 882 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védelem - 2019 FC 450

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védelem - 2019 FC 450

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > 4t leömlő pajzs / hővédő

Gyártó: PRO-CARBON RACING

Ha motoros vagy, akkor biztosan tisztában vagy azzal, hogy motorod védelme kiemelten fontos. A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védelem kifejezetten a 2019-es FC 450 modellhez készült, és számos előnnyel jár, amelyeket érdemes megismerned.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING kipufogó védelmet?

A PRO-CARBON RACING az egyik legismertebb név a motoros világban, ha szénszálas alkatrészekről van szó. A gyártó magas minőségű termékei hozzájárulnak a motor élettartamának növeléséhez és a teljesítmény optimalizálásához. A kipufogó védelme különösen kritikus, mivel védelmet nyújt a hő és az ütődések ellen.

Kiemelt jellemzők:

  • Magas minőségű anyag: A szénszálas konstrukció rendkívül könnyű, ugyanakkor szuper erős, ami maximális védelmet biztosít.
  • Kiváló hőállóság: A szénszálas anyag magas hőmérsékletekkel szemben ellenálló, így a kipufogó védelme garantált.
  • Egyszerű telepítés: A védőelem illeszkedik a 2019-es FC 450 modellhez, így a telepítés gyors és egyszerű.
  • Modern dizájn: Az elegáns és sportos kinézet feldobja motorod megjelenését.

Szénszálas anyag előnyei

A szénszálas anyagok használata rengeteg előnnyel jár. Elsősorban nagyon könnyűek, de mégis erősek, ami kritikus a motoros alkatrészek esetében. A PRO-CARBON RACING ezt a technológiát alkalmazza, hogy olyan védőelemeket hozzon létre, amelyek megvédik a motor legfontosabb részeit a sérülésektől és a kopástól.

Továbbá az anyag hőállósági tulajdonságai kiemelkedők, ami különösen fontos a kipufogó védelmében. A megfelelő hővédelemmel csökkenthetjük a motor alkatrészeinek kopását, ezáltal növeljük annak élettartamát.

Egyszerű telepítés és karbantartás

A PRO-CARBON RACING kipufogóvédő rendszerét úgy tervezték, hogy könnyen telepíthető legyen. Az illeszkedés tökéletes, az anyagok pedig úgy lettek megválasztva, hogy a lehető legjobb védelmet nyújtsák. A telepítési folyamat egyszerű és nem igényel különleges szerszámokat.

A karbantartás szintén könnyű, hiszen a szénszálas anyagok ellenállnak a szennyeződéseknek és a kopásnak. Ezáltal a védőelem hosszú távon is megőrzi minőségét és megjelenését.

Záró gondolatok

Összefoglalva, a PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védelem - 2019 FC 450 ideális választás mindazok számára, akik nemcsak a motorjuk teljesítményét szeretnék optimalizálni, hanem annak élettartamát is meghosszabbítani. A szénszálas védőelem kiváló minőségű, könnyű és erős, ezért a legjobb választás a motoros alkatrészek védelmére.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, szerezze be a PRO-CARBON RACING új kipufogóvédőjét, és biztosítsa motorjának a lehető legjobb védelmet!

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna FC450 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges