PRO-CARBON RACING Honda Rezonátorvédő - CRF 250 2014-17

Gyártó:
Cikkszám:
758452

82400.000046

64881.8898

82 400 Ft

Nettó: 64 882 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Rezonátorvédő - CRF 250 2014-17

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Honda Rezonátorvédő - CRF 250 2014-17 az egyik legjobb választás azon motorkerékpárosok számára, akik a teljesítmény és megbízhatóság mellett a prémium minőséget is szem előtt tartják. A PRO-CARBON RACING, mely régóta ismert a motorsport világában, most bemutatja a Honda CRF 250 2014-17 modellekhez tervezett kipufogó védőjét.

Ez a kiemelkedő minőségű védőburkolat kifejezetten a Honda CRF 250 2014-17 modellek számára készült, így tökéletesen illeszkedik a motorhoz, és megvédi a kipufogót a sérülésektől, hogy motorja mindig a legjobb állapotban maradjon. Az anyagválasztás és a kidolgozás mind-mind azt a célt szolgálják, hogy hosszú élettartamot és maximális védelmet biztosítson.

Főbb jellemzők:

  • Tartós anyag: A PRO-CARBON RACING kipufogóvédője magas minőségű karbonszálas anyagból készült, amely garantálja a hosszú élettartamot és kiváló védelmet biztosít az ütések és rázkódások ellen.
  • Precíz illeszkedés: Kifejezetten a Honda CRF 250 2014-17 motorokhoz tervezve, biztosítva a tökéletes illeszkedést és könnyű felszerelést.
  • Könnyű súly: A karbonszálas anyag nem csak tartós, de rendkívül könnyű is, így nem növeli jelentősen a motor összsúlyát.
  • Esztétikus megjelenés: Az elegáns dizájn nem csak védelmet nyújt, de javítja is a motor megjelenését.
  • Hővédelem: Hatékonyan védi a kipufogót a túlmelegedéstől, megőrizve az optimális működést.
  • Egyszerű telepítés: A védő könnyen felszerelhető, így nem szükséges szakember segítsége a telepítéshez.

A PRO-CARBON RACING Honda Rezonátorvédője nem csupán egy hasznos kiegészítő, hanem elengedhetetlen az igazi motorosok számára, akik komolyan veszik a motorjuk karbantartását és védelmét. A karbonszálas anyagból készült védő nem csak megóvja a kipufogórendszert a mechanikai sérülésektől, de esztétikai értéket is hozzáad a motorhoz.

A rendszeres motorozás során a kipufogórendszer számos sérülésnek van kitéve: kavicsok, sár, és egyéb úti törmelékek üthetik meg, ami hosszú távon komoly károkat okozhat. A PRO-CARBON RACING kipufogóvédője hatékonyan védi a kipufogót az ilyen típusú sérülésektől, így hosszabb élettartamot és kevesebb karbantartást igényel.

Ezen túlmenően, a védőburkolat praktikussága és könnyű telepíthetősége teszi igazán vonzóvá. Nem igényel különösebb műszaki tudást vagy speciális szerszámokat a felszereléshez, így bárki könnyedén elvégezheti azt otthon is.

Ha Ön is szeretné, hogy motorja mindig a legjobb formában legyen és hosszú éveken át megbízhatóan szolgáljon, válassza a PRO-CARBON RACING Honda Rezonátorvédőt - CRF 250 2014-17.

Ne habozzon, tegye kosárba most és tapasztalja meg a minőség és a védelem új dimenzióját!

Állapot Új
Márka Honda
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Honda CRF250 2014, 2015, 2016, 2017

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges