PRO-CARBON RACING Honda Kipufogóvédő - CRF 450 2015-16

Gyártó:
Cikkszám:
758460

82400.000046

64881.8898

82 400 Ft

Nettó: 64 882 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Kipufogóvédő - CRF 450 2015-16

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Honda Kipufogóvédő - CRF 450 2015-16

Üdvözöljük webshopunkban, ahol a legjobb minőségű motoralkatrészeket és felszereléseket kínáljuk! Bemutatjuk a profi motorosoknak tervezett PRO-CARBON RACING Honda Kipufogóvédő - CRF 450 2015-16 termékünket, amely kiváló választás a motorod kipufogórendszerének védelmére.

Kiváló Minőség és Tartósság

A PRO-CARBON RACING termékei ismerték a kiváló minőségükről és tartósságukról. Ez a kipufogóvédő speciálisan a Honda CRF 450 2015-16 modellekhez lett tervezve, hogy maximális védelmet nyújtson a kipufogónak a sérülések és a hőártalmak ellen. A kipufogóvédőt prémium minőségű karbonból készítették, ezáltal biztosítva a könnyű súlyt és a magas fokú tartósságot.

Innovatív Dizájn

A kipufogóvédő dizájnja nemcsak esztétikus, de praktikus is. A karbon szálak használata biztosítja a magas hőállóságot, így megóvja a kipufogórendszert a túlmelegedéstől és a környezetet a hőkárosodásoktól. Az aerodinamikus formatervezés segít a levegő áramlásának optimalizálásában, ezáltal növelve a motor hatékonyságát és teljesítményét.

Egyszerű Felszerelés

A PRO-CARBON RACING Honda Kipufogóvédő könnyen felszerelhető, és a csomagban található összes szükséges tartozékot tartalmazza. Nincs szükség speciális szerszámokra vagy szakértelemre a gyors és biztonságos rögzítéshez. Ezen kívül, a pontos illeszkedés garantálja, hogy a védő nem mozdul el és hosszú távon is a helyén marad.

Miért Válaszd a PRO-CARBON RACING Kipufogóvédőt?

  • Kiváló minőség: Prémium minőségű anyagok és gyártási technológia.
  • Tartósság: Hosszú élettartam és megbízhatóság.
  • Optimális védelem: Maximális védelmet nyújt a kipufogórendszernek.
  • Könnyű felszerelés: Egyszerű és gyors rögzítés.
  • Stílusos megjelenés: Aerodinamikus és esztétikus dizájn.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy megvédheted motorod kipufogórendszerét a legjobb minőségű kipufogóvédővel! Rendelje meg még ma a PRO-CARBON RACING Honda Kipufogóvédőt ebben a szezonban, és érezd a különbséget minden egyes utazásod során!

Állapot Új
Márka Honda
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Honda CRF450 2015, 2016

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges