PRO-CARBON RACING Honda Kipufogóvédő - CRF 250 2018-19 Twin Header - Yoshimura

Gyártó:
Cikkszám:
758455

91600.000061

72125.9843

91 600 Ft

Nettó: 72 126 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Kipufogóvédő - CRF 250 2018-19 Twin Header - Yoshimura

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Honda Kipufogóvédő - CRF 250 2018-19 Twin Header - Yoshimura

Üdvözöljük webshopunkban, ahol a legmagasabb minőségű motoralkatrészek és felszerelések széles választékát kínáljuk. Az általunk bemutatott termék a PRO-CARBON RACING Honda Kipufogóvédő, amely kifejezetten a CRF 250 2018-19 Twin Header - Yoshimura modellekhez lett tervezve.

Kiemelkedő jellemzők

  • Prémium minőségű anyagok: A PRO-CARBON RACING kipufogóvédő karbonból készült, amely könnyű, mégis rendkívül tartós. Ez az anyag kiváló védelmet nyújt a hő és ütés ellen.
  • Kompatibilitás: A védő kimondottan a Honda CRF 250 2018-19 Twin Header - Yoshimura modellekhez lett tervezve, így tökéletesen illeszkedik a kipufogórendszerhez.
  • Könnyű felszerelés: Az egyszerű telepítési folyamatnak köszönhetően gyorsan és könnyedén rögzítheti a védőt motorjára, különösebb szakértelem nélkül.
  • Hővédelem: A kipufogóvédő hatékonyan csökkenti a kipufogóból származó hőt, így megvédi a környező alkatrészeket és növeli azok élettartamát.
  • Modern dizájn: A karbon anyag és az elegáns dizájn nemcsak funkcionális, hanem esztétikailag is vonzó, amely vonzza a motoros közösség figyelmét.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING kipufogóvédőt?

Egy minőségi kipufogóvédő nemcsak a motor teljesítményét és élettartamát növeli, hanem esztétikai szempontból is hozzájárul motorja megjelenéséhez. A PRO-CARBON RACING kipufogóvédő egy olyan termék, amely az önkényes motorozás közbeni teljesítményhez és védelemhez lett optimalizálva. A karbon anyagnak köszönhetően nem kell aggódnia a korrózió vagy gyors kopás miatt, így hosszú távon élvezheti motorja maximális teljesítményét.

Telepítési útmutató

A PRO-CARBON RACING kipufogóvédő telepítése egyszerű és gyors, így nem kell külön szakember segítségét igénybe vennie. Csak kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Távolítsa el a motorja régi védőelemét, ha van ilyen.
  2. Helyezze a PRO-CARBON RACING védőt a megfelelő helyre a kipufogón.
  3. Rögzítse a védőt az adott csavarokkal és tartozékokkal, amelyek a csomagban találhatóak.
  4. Ellenőrizze, hogy a védő stabilan és szilárdan van-e rögzítve, majd élvezze a motorja nyújtotta további védelmet.

Rendelési és Szállítási Információk

Webshopunkban könnyedén leadhatja rendelését néhány egyszerű lépésben. Minden termékünket biztonságosan csomagoljuk és megbízható futárszolgálatokkal szállítjuk az Ön által megadott címre. Törekszünk arra, hogy a lehető leggyorsabban kézbesítsük a megrendelt termékeket, hogy mielőbb élvezhesse új kipufogóvédője előnyeit.

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése van, keresse ügyfélszolgálatunkat a megadott elérhetőségeinken. Tapasztalt kollégáink készek segíteni Önnek, hogy megtalálja a legmegfelelőbb terméket motorjához.

Állapot Új
Márka Honda
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Honda CRF250 2018, 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett