PRO-CARBON RACING Honda Kipufogóvédő - CRF 150 2006-19

Gyártó:
Cikkszám:
758349

84899.999999

66850.3937

84 900 Ft

Nettó: 66 850 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Kipufogóvédő - CRF 150 2006-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Honda Kipufogóvédő - CRF 150 2006-19

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > 4t leömlő pajzs / hővédő

Gyártó: PRO-CARBON RACING

A PRO-CARBON RACING Honda Kipufogóvédő a CRF 150 2006-19 modellekhez egy rendkívül innovatív és megbízható motoralkatrész. Ez az alkatrész kifejezetten a Honda CRF 150, 2006-2019-es modellek kipufogócsövének védelmére lett tervezve, és jelentős védelmet nyújt a hő és sérülések ellen, így hosszabb élettartamot biztosít a motorkerékpár alkatrészeinek.

Ez a kipufogóvédő magas minőségű karbon kompozit anyagból készült, amely erős és könnyű egyszerre, így nem növeli jelentősen a motor súlyát. Az anyag kiváló hőtűrő képessége miatt hatékonyan csökkenti a hő áthatolását, védve ezzel a vezetőt és a kulcsfontosságú alkatrészeket a károsodástól. A profi karbon technológiával kialakított anyag rendkívül tartós és ellenáll a mindennapos kopásnak és ütődéseknek.

A PRO-CARBON RACING kipufogóvédő könnyen felszerelhető a motorkerékpárra, nincs szükség bonyolult műveletekre vagy speciális szerszámokra. Az alkatrészt pontosan illeszthetjük a motor kipufogócsövére, így garantált a tökéletes passzolás és a maximális védelem. A termék tartalmazza a szükséges szerelési elemeket és útmutatót, amely lépésről lépésre segíti a telepítési folyamatot.

A PRO-CARBON RACING termékek közismertté váltak a versenysportban, így a hobbi motorosok és a profi versenyzők számára egyaránt ajánlott. A termék kedvező tulajdonságai és fantasztikus ár-érték aránya miatt szinte kötelező kiegészítő minden Honda CRF 150 tulajdonos számára. A versenypályákon és a szabadidős motorozás során egyaránt megbízható és hatékony védelmet nyújt, ellenáll az időjárás viszontagságainak és a dinamikus használatnak.

A kipufogóvédő esztétikai szempontból is hozzáad a motor megjelenéséhez, letisztult és sportos dizájnjával emeli a motor stílusát. A fekete karbon szálas megjelenés tökéletesen harmonizál a motocross stílusú motorokkal, így nem csak funkcionális, hanem látványos kiegészítője is lesz kedvenc motorodnak.

Összegzésként a PRO-CARBON RACING Honda Kipufogóvédő - CRF 150 2006-19 terméket minden Honda CRF 150 tulajdonosnak melegen ajánljuk. Ha szeretnél maximális védelmet biztosítani motorkerékpárod számára, hosszú élettartamot és professzionális teljesítményt, akkor ez a termék a legjobb választás számodra. Ne várj tovább, szerezd be még ma, és tapasztald meg a valódi PRO-CARBON RACING minőséget!

Cikkszám: 758349
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges