PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védő - CRF 450 2017-18 Yoshimura Kipufogóhoz

Gyártó:
Cikkszám:
758462

82400.000046

64881.8898

82 400 Ft

Nettó: 64 882 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védő - CRF 450 2017-18 Yoshimura Kipufogóhoz

Rendelhető
Rendelhető

Fedezze fel a PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védőt, amelyet kifejezetten a CRF 450 2017-18-as modellhez terveztek, különösen a Yoshimura kipufogóval történő használatra. Ez a prémium minőségű kipufogó védő ideális választás a motorosok számára, akik keresik a tökéletes egyensúlyt a tartósság, stílus és funkcionalitás között.

A PRO-CARBON RACING kipufogó védő kiemelkedő minőségű szénszálas anyagból készült, amely rendkívül ellenálló a hővel és a fizikai hatásokkal szemben. A szénszálas konstrukció nemcsak könnyűvé és erősebbé teszi a védőt, hanem kiváló hőszigetelési tulajdonságokkal is rendelkezik, melyek megvédik a motor alkatrészeit a túlmelegedéstől. Az innovatív technológiai megoldásoknak köszönhetően a védő optimalizálja a kipufogórendszer teljesítményét, miközben megakadályozza a károsodást és kopást.

A Honda CRF 450 2017-18 kiváló motor, amely a versenypályák királya. Ezt a kipufogó védőt kifejezetten ehhez a modellhez igazították, garantálva a tökéletes illeszkedést és a maximális védelmet. A termék egyszerűen felszerelhető, és minden szükséges rögzítőelem megtalálható a csomagban. Nem kell más szerszám, csak a mellékelt eszközök, így Ön gyorsan és egyszerűen felhelyezheti a védőt a motorjára.

Ez a kipufogó védő multifunkcionális szerepet tölt be. Nemcsak védi a kipufogót a sérülésektől és a hőtől, hanem stílusos megjelenést is kölcsönöz a motornak. A fényes szénszálas felület elegáns és modern, amely kiemeli a motor megjelenését és jelzi, hogy Ön komolyan veszi a motorozást. Emellett a védő aerodinamikai előnyöket is kínál, csökkentve a szél ellenállását és javítva a motor kezelhetőségét nagy sebességnél.

A PRO-CARBON RACING márka híres a versenyképes motoros alkatrészek és kiegészítők terén. Számos professzionális versenycsapat választja őket a megbízhatóságuk és a teljesítményük miatt. Ennek a márkának a termékei mindig a legújabb fejlesztéseken és teszteken mennek keresztül, így biztos lehet benne, hogy a legjobb minőségű terméket választja. A hosszú élettartam és a megbízhatóság mind a PRO-CARBON RACING termékek sajátossága.

Ha Ön egy olyan motoros, aki szeretné megvédeni a motorját és növelni a teljesítményét, akkor a PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védő a legjobb választás. Ez a védő nemcsak a motor egészségét óvja, de hozzájárul a motor külsejének modern és profi megjelenéséhez is.

Állapot Új
Márka Honda
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Honda CRF450 2017, 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges