PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védő - CRF 450 2017-18

Gyártó:
Cikkszám:
758461

82400.000046

64881.8898

82 400 Ft

Nettó: 64 882 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védő - CRF 450 2017-18

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védő - CRF 450 2017-18

Ha a legjobbat keresed motorkerékpárod számára, akkor a PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védő - CRF 450 2017-18 a tökéletes választás.

Miért válaszd a PRO-CARBON RACING kipufogó védőt?

A PRO-CARBON RACING egy világszínvonalú gyártó, amely magas minőségű verseny- és motorkerékpár-alkatrészek készítésére specializálódott. Az általuk gyártott kipufogó védők kiemelkedő védelmet nyújtanak, és biztosítják, hogy motorkerékpárod mindig optimális állapotban legyen.

Kiváló minőség és tartósság

A PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védő kiváló minőségű karbon szálas anyagból készült. Ez a nem mindennapi anyag lehetővé teszi, hogy a védő rendkívül könnyű és tartós legyen, miközben maximális védelmet nyújt a kipufogó számára. Megakadályozza a sérüléseket, melyek versenyzés vagy nehéz terepen való motorozás során előfordulhatnak.

Specifikációk:

  • Anyag: Karbon szál
  • Szín: Fekete
  • Kompatibilis modellek: Honda CRF 450 2017-18
  • Könnyű telepítés
  • Véd a hőhatásoktól és mechanikai sérülésektől

Könnyű telepítés

A PRO-CARBON RACING kipufogó védőt úgy tervezték, hogy könnyen és gyorsan telepíthető legyen. Nem igényel speciális szerszámokat, így akár otthon is könnyedén felszerelhető. A pontos illeszkedés biztosítja, hogy a védő szorosan és stabilan rögzüljön a kipufogóra.

Optimalizált védelem

A kiváló anyaghasználatnak és a professzionális tervezésnek köszönhetően a PRO-CARBON RACING kipufogó védő hatékonyan védi a kipufogót a különböző sérülések ellen. Legyen szó kövekről, faágakról vagy más mechanikai behatásokról, ez a védő biztosítja, hogy a motorod kipufogója mindig biztonságban legyen. Emellett a karbon szálas anyag kiváló hőállósága révén megakadályozza a túlmelegedést, így hozzájárul a motor optimális teljesítményéhez.

Ideális választás versenyzők számára

Ha hobbi motoros vagy, vagy versenyzel, a PRO-CARBON RACING kipufogó védő a legjobb választás, mivel kifejezetten a magas teljesítményű motorozáshoz tervezték. A karbon szálas anyag használata nem csak a védelmet biztosítja, hanem a motor súlyát is minimális szinten tartja, ami elengedhetetlen a versenyzés során.

Összefoglalva, a PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védő - CRF 450 2017-18 ideális választás minden CRF 450 tulajdonos számára, aki szeretné megvédeni és optimalizálni motorkerékpárját. Ne hagyd ki ezt az esélyt, szerezd be most, és élvezd a motorozás minden pillanatát gondtalanul és biztonságosan!

Állapot Új
Márka Honda
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Honda CRF450 2017, 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges