PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védő - CRF 450 2013-14 Yoshimura Muscle Milk verzió

Gyártó:
Cikkszám:
758459

82400.000046

64881.8898

82 400 Ft

Nettó: 64 882 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védő - CRF 450 2013-14 Yoshimura Muscle Milk verzió

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védő - CRF 450 2013-14 Yoshimura Muscle Milk verzió

A PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védő a tökéletes választás mindazok számára, akik a legjobb minőségű védelmet keresik CRF 450 2013-14 modelljükhöz, különösen a Yoshimura Muscle Milk verzióhoz. Ez a kipufogó védő a motor sportoló szívének számító kipufogórendszer egyik leglényegesebb elemét védi, megakadályozza a sérüléseket és meghosszabbítja a kipufogód rendszer élettartamát.

Exkluzív Karbon Kialakítás: A PRO-CARBON RACING kiváló minőségű anyagokból, főleg szénszálas kompozitból készült terméke, amely kiemelkedő ellenálló képességet kínál a hő és mechanikai sérülések ellen. Ez a kipufogó védő nem csupán esztétikus, de funkcionálisan is első osztályú védelmet biztosít.

Optimális védelem: A PRO-CARBON RACING kipufogó védője úgy lett tervezve, hogy optimális védelmet nyújtson a motor kritikus részei számára. Véd a felcsapódó kövektől, a közvetlen hőhatástól és a mechanikai sérülésektől, amelyek a terep- vagy versenymotorozás során előfordulhatnak.

Egyszerű felszerelés: A felszerelés egyszerű és gyors, nem igényel speciális szerszámokat vagy ismereteket. A csomag tartalmazza az összes szükséges alkatrészt és instrukciót, hogy a telepítés egyszerűen és gyorsan elvégezhető legyen.

Hosszú élettartam: A szénszálas anyag kombinációjának és a kiváló gyártástechnológiának köszönhetően ez a védő hosszú élettartammal rendelkezik, így hosszútávon is élvezheted a motorod védelmét és szépségét.

Könnyű súly: A szénszálas kivitel nem csak erőt, de könnyű súlyt is biztosít. Ez különösen fontos a versenymotorozásnál, ahol minden gramm számít a teljesítmény maximalizálásában.

Stílusos megjelenés: A PRO-CARBON RACING kipufogó védője elegáns megjelenést biztosít, amely tökéletesen illeszkedik a Yoshimura Muscle Milk verzió sportos és agresszív dizájnjához. Nem csak védi a motort, de extra sportos megjelenést is kölcsönöz neki.

Válaszd a PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védőt, ha a legjobb védelmet szeretnéd biztosítani motorod számára. A részletes tervezés és a prémium anyagok garantálják, hogy motorod hosszabb ideig megőrizze újszerű állapotát, és ellenálljon a mindennapi kihívásoknak.

Ne habozz, vásárold meg még ma a PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védőt a CRF 450 2013-14 Yoshimura Muscle Milk verzióhoz, és élvezd a nyugodt és biztonságos motorozás örömét!

Állapot Új
Márka Honda
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Honda CRF450 2013, 2014

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges