PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védő - CRF 450 2009-12

Gyártó:
Cikkszám:
758457

82400.000046

64881.8898

82 400 Ft

Nettó: 64 882 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védő - CRF 450 2009-12

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védő - CRF 450 2009-12

Üdvözlünk a motoralkatrész és motoros ruházat webshopunkban! Ha minőségi védelmet keresel a motorod kipufogó rendszerére, akkor a PRO-CARBON RACING kipufogó védő remek választás lehet számodra. Ezt a védőt kifejezetten a Honda CRF 450 (2009-2012) modellhez tervezték, hogy maximális védelmet és hosszú élettartamot nyújtson.

A PRO-CARBON RACING kipufogó védők híresek a kiváló minőségükről és a megbízhatóságukról. Ezek a termékek kiemelkedő védelmet nyújtanak a motorod számára, legyen szó amatőr vagy professzionális használatról. Az egyedi formatervezésnek és a prémium anyaghasználatnak köszönhetően a védők rendkívül ellenállóak, ugyanakkor könnyűek, így minimális plusz súlyt jelentenek a motor számára.

A kipufogó védők fő célja, hogy megvédjék a motor érzékeny részeit a sérülésektől, melyek a durva terepen való motorozás során könnyen előfordulhatnak. A PRO-CARBON RACING által gyártott védőanyag kimagasló tulajdonságokkal rendelkezik:

  • Magas hőellenállás: A termék hőálló karbonból készült, amely képes ellenállni a rendkívüli hőmérsékleteknek is, így biztosítva a kipufogórendszer megfelelő működését és védelmét.
  • Megerősített védelem: Az erős anyagszerkezet megakadályozza a mechanikai sérüléseket, mint például a kövek vagy más tárgyak által okozott karcolások és horpadások.
  • Könnyű telepítés: A védő egyszerűen felszerelhető, nem igényel speciális szerszámokat vagy szakértelmet. Az egyedi rögzítő elemek stabil és biztos rögzítést garantálnak.

A PRO-CARBON RACING által gyártott kipufogó védő használata nem csak a benzinköltségek csökkentésében segíthet azáltal, hogy megóvja a motor hatékonyságát, hanem az esztétikai megjelenést is javítja. Az stílusos, karbonos megjelenés kiemeli a motor sportos jellegét, növelve annak vonzerejét.

Rendelés esetén gyors kiszállítást és kedvező árakat kínálunk. Ha bármilyen kérdésed van a termékkel kapcsolatban, ne habozz kapcsolatba lépni velünk! Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre, hogy segítsen a megfelelő választásban és minden kérdésedre válaszoljunk.

Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, hogy megvédd motorodat! Vásárold meg a PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védőjét még ma, és élvezd a biztonságos és megbízható motorozás előnyeit!

Állapot Új
Márka Honda
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Honda CRF450 2009, 2010, 2011, 2012

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges