PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védő - CRF 250 2018-19 Twin Header

Gyártó:
Cikkszám:
758454

91600.000061

72125.9843

91 600 Ft

Nettó: 72 126 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védő - CRF 250 2018-19 Twin Header

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védő - CRF 250 2018-19 Twin Header egy prémium minőségű alkatrész, amelyet kifejezetten a CRF 250 2018-19 Twin Header modellhez terveztek. Ez a kipufogó védő az egyik legjobb választás, ha megóvni kívánja motorja kipufogóját és hőcserélőjét a durva utak és off-road kihívások során.

A PRO-CARBON RACING termékek híresek tartósságukról és kiválóságukról, és ez az alkatrész sem kivétel. A kipufogó védő szénszálas kompozit anyagból készült, ami nemcsak könnyűvé és erőssé teszi, hanem rendkívül ellenállóvá is a mechanikai hatásokkal szemben. Ez különösen fontos, ha rendszeresen extrém körülmények között versenyez vagy motoroz.

Főbb jellemzők:

  • Anyag: Szénszálas kompozit
  • Kompatibilitás: Honda CRF 250 2018-19 Twin Header
  • Súly: Rendkívül könnyű kialakítás a maximális teljesítmény érdekében
  • Védelem: Kiválóan védi a kipufogót és a hőcserélőt a sérülésektől
  • Szerelés: Egyszerű telepítés, amelyhez nem szükséges speciális eszközök használata

A szénszálas anyagból készült alkatrészek előnyei közé tartozik a kopásállóság, a hőállóság és a korrózióval szembeni ellenállás. A PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védő javítja a motor esztétikáját is a gyönyörű, fényes felületének köszönhetően, amely egyedi megjelenést kölcsönöz motorkerékpárjának.

A kipufogó védő kialakítása kifejezetten a Honda CRF 250 2018-19 Twin Header modellhez igazodik, így a pontos illeszkedés garantált. Mindezt úgy tervezve, hogy a telepítése gyors és egyszerű legyen, különösebb szakértelem nélkül. A csomag tartalmaz minden szükséges rögzítőelemet, így percek alatt használatba vehető az új védelem.

A PRO-CARBON RACING márkanév sokat elmond a termék minőségéről és megbízhatóságáról. Az évek során kivívott hírnevük az egyik legmegbízhatóbb választássá teszi őket a motoros közösségben, legyen szó professzionális versenyzőkről vagy hobbi motorosokról.

Ne hagyja, hogy a veszélyes utak és pályák kárt tegyenek motorjában! Vásárolja meg a PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védőt - CRF 250 2018-19 Twin Header modellt, és élvezze a biztonságot és a nyugalmat minden egyes út során. Ez az alkatrész minden motoros számára elengedhetetlen, aki komolyan veszi a motorja karbantartását és védelmét.

Rendelje meg most és élvezze a gyors szállítást és a kiváló ügyfélszolgálatot, amely webshopunk minden vásárlójának kijár.

Állapot Új
Márka Honda
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Honda CRF250 2018, 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges