PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védő - CRF 250 2014-17 Yoshimura Muscle Milk változat

Gyártó:
Cikkszám:
758453

82400.000046

64881.8898

82 400 Ft

Nettó: 64 882 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védő - CRF 250 2014-17 Yoshimura Muscle Milk változat

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védő - CRF 250 2014-17 Yoshimura Muscle Milk változat

Ez a PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védő különösen az off-road motorok szerelmeseinek készült, különös tekintettel a Honda CRF 250 modellekre, amelyek a 2014 és 2017 közötti években kerültek forgalomba. Speciális kialakítása révén tökéletesen illeszkedik a Yoshimura Muscle Milk kipufogókra, biztosítva ezzel a maximális védelmet és teljesítményt.

Kiváló Minőség és Tartósság

Ez a kipufogó védő prémium minőségű karbon anyagból készült, amely könnyű, mégis rendkívül tartós. Az anyag ellenáll a magas hőmérsékletnek és az ütésekkel szemben kiváló védelmet nyújt. Ez különösen fontos a versenykörülmények között, ahol a motor alkatrészei fokozott igénybevételnek vannak kitéve.

Optimális Védelem

A PRO-CARBON RACING kipufogó védő célja, hogy megvédje a kipufogórendszert a sérülésektől és megnövelje annak élettartamát. A karbon anyag nemcsak könnyű, hanem hatékonyan eloszlatja a hőt, így csökkenti a motor túlmelegedésének esélyét. Ez különösen fontos hosszú távú versenyeken vagy intenzív off-road körülmények között.

Könnyű Felszerelés

A védő egyszerűen és gyorsan felszerelhető, nincs szükség speciális szerszámokra vagy szakértelemre. A felszerelést követően azonnal érezhető a motor teljesítményének javulása és a kipufogórendszer hatékonyabb védelme.

Speciális Kialakítás

A PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védő kifejezetten a CRF 250 2014-17 modellekhez lett tervezve, és tökéletesen illeszkedik a Yoshimura Muscle Milk kipufogórendszerekre. Az egyedi design nemcsak esztétikai élményt nyújt, hanem funkcionális is, biztosítva a legjobb teljesítményt és védelmet a motor számára.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING termékeit?

A PRO-CARBON RACING név egyet jelent a kiváló minőséggel és megbízhatósággal. A vállalat hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a motoralkatrészek gyártásában, és termékeik mindig megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak. A kipufogó védők tervezése és gyártása során nagy hangsúlyt fektetnek a tartósságra, a funkcionalitásra és az esztétikára, így biztos lehet benne, hogy egy olyan terméket választ, amely hosszú távon ki fogja szolgálni az igényeit.

Átfogó Védelem és Teljesítmény

Ha Ön is azon motorosok közé tartozik, akik mindenből a legjobbat szeretnék, akkor a PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védő a megfelelő választás. Kompatibilitása, könnyű felszerelhetősége és prémium minősége révén tökéletes kiegészítése lesz motorjának, biztosítva ezzel az optimális teljesítményt és védelmet.

Ne habozzon tovább, válassza a PRO-CARBON RACING kipufogó védőt, és tapasztalja meg a különbséget saját maga!

Állapot Új
Márka Honda
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Honda CRF250 2014, 2015, 2016, 2017

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges