HDPE XTREM karter & himbavédő 8mm YAMAHA YZ450F 2018

Gyártó:
Cikkszám:
689678
Gyári cikkszám:
AX1459

64799.99994

51023.6220

-6%

64 800 Ft

69 300 Ft
Nettó: 51 024 Ft

HDPE XTREM karter & himbavédő 8mm YAMAHA YZ450F 2018

  • Fekete
Rendelhető
Rendelhető

HDPE XTREM karter & himbavédő 8mm YAMAHA YZ450F 2018


A HDPE XTREM karter & himbavédő 8mm a YAMAHA YZ450F 2018 modellhez egy rendkívül tartós és magas minőségű termék, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy megvédje a motor alsó részét és a himbát a különféle mechanikai sérülésektől és ütődésektől a legkeményebb terepen is.


Anyag és kialakítás:


A termék anyaga 8 mm vastag HDPE (Nagy sűrűségű polietilén), amely kiváló ellenállósággal rendelkezik az ütések ellen. Emellett könnyű, így nem növeli jelentősen a motor súlyát, és nem befolyásolja negatívan a teljesítményt. Az AXP Racing által kifejlesztett design ergonomikus és biztosítja az optimális védelmet anélkül, hogy akadályoznák a motor mozgását.


Főbb jellemzők:


  • Erős és könnyű HDPE anyagból készült, amely ellenáll a mechanikai sérüléseknek.
  • A 8 mm vastag anyag garantálja a hosszú élettartamot és maximális védelmet.
  • Könnyen felszerelhető és illeszkedik a YAMAHA YZ450F 2018 modellhez.
  • Kifejezetten off-road használatra tervezett, hogy ellenálljon a durva terepviszonyoknak.
  • Az AXP Racing magas minőségű terméke, amelyet versenyzők és hobbi motorosok egyaránt kedvelnek.

Miért válaszd a HDPE XTREM karter & himbavédőt?


A YAMAHA YZ450F 2018 egy kimagasló teljesítményű motocross motor, amelyet arra terveztek, hogy versenyeken és szabadidős tevékenységek során legyőzze a legkeményebb kihívásokat. A motor alsó részei azonban különösen ki vannak téve a kövek, ágak és egyéb akadályok által okozott sérüléseknek. A HDPE XTREM karter & himbavédő nemcsak megvédi ezeket az érzékeny részeket, hanem hosszabb élettartamot és magasabb teljesítményt is biztosít neked, mivel nem kell aggódnod a motorod károsodása miatt.


Egyszerű telepítés:


A termék telepítése gyors és egyszerű, minimális szerszámhasználattal megoldható. Az egyedi tervezésnek köszönhetően pontosan illeszkedik YAMAHA YZ450F 2018 modelledhez, így nem kell aggódnod illeszkedési problémák miatt.


További információk:


Az AXP Racing már több évtizede elkötelezett a kiváló minőségű motoros tartozékok és védőfelszerelések gyártása iránt. Minden termékük a legmagasabb szintű anyagokból készül és rendkívül szigorú minőségellenőrzésen megy keresztül, hogy biztosítsák a versenyszintű teljesítményt és tartósságot.


Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy megvédd szeretett motorod a legkeményebb körülmények között is. Rendeld meg most a HDPE XTREM karter & himbavédőt és készülj fel a következő nagy kalandra a maximális védelem és teljesítmény jegyében!

Cikkszám: 689678
Gyári cikkszám: AX1459
#Szín Fekete
Állapot Új
Anyag HDPE
Raktárkészlet Rendelhető
Vastagság 8mm

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták