HDPE XTREM karter & himbavédő 8mm HONDA CRF-R CRF-RX 250 400 450 2017 - 2018

Gyártó:
Cikkszám:
687672
Gyári cikkszám:
AX1437

64799.99994

51023.6220

-6%

64 800 Ft

69 300 Ft
Nettó: 51 024 Ft

HDPE XTREM karter & himbavédő 8mm HONDA CRF-R CRF-RX 250 400 450 2017 - 2018

  • Fekete
Rendelhető
Rendelhető

Üdvözöljük az AXP Racing világszínvonalú motoralkatrészeinek birodalmában! Bemutatjuk legújabb termékünket, a HDPE XTREM karter & himbavédő 8mm HONDA CRF-R CRF-RX 250 400 450 2017 - 2018. Ez a prémium minőségű termék tökéletes választás minden motoros számára, aki a legjobb védelmet és teljesítményt keres.

Ez a karter & himbavédő kifejezetten a HONDA CRF-R és CRF-RX modellekhez készült, a 2017-2018-as évjáratok számára. Az AXP Racing nevéhez méltóan a legmagasabb színvonalú anyagokat használták fel, hogy megbízható és hosszú élettartamú védelmet biztosítsanak a motorkerékpár létfontosságú részei számára.

Termékleírás

Ez a karter & himbavédő 8 mm vastag HDPE (High-Density Polyethylene) anyagból készült, amely kiemelkedő kopásállósággal és ütésállósággal bír. Az anyag rendkívül tartós, ellenáll a fizikai behatásoknak és a szélsőséges hőmérsékleti viszonyoknak, így bátran használhatja extrém körülmények között is.

Kiemelkedő jellemzők:

  • Vastagság: 8mm - Rendkívül vastag anyag, amely kiváló védelmet nyújt.
  • Anyaga: HDPE - Magas sűrűségű polietilén, amely nagy szilárdságú és ellenálló.
  • Könnyű telepítés: A termék telepítése gyors és egyszerű, nincs szükség speciális szerszámokra.
  • Egyedi kialakítás: A kifejezetten a HONDA CRF-R és CRF-RX modellekhez tervezett forma tökéletesen illeszkedik a motorhoz.
  • Kopásállóság és ütésállóság: Hosszú élettartam biztosítva még extrém használat mellett is.

Az AXP Racing mindig garantálja a kiváló minőséget, és ez a termék is kiváló példája ennek az elkötelezettségnek. Akár profi versenyző, akár hobbi motoros, ez a karter & himbavédő biztosítja a szükséges védelmet, hogy motorkerékpárja mindig kiváló állapotban maradjon.

Miért válassza az AXP Racing termékeit?

Az AXP Racing az egyik vezető márka a motoralkatrészek piacán. Hosszú évek tapasztalata, innovációi és a felhasználók visszajelzései alapján folyamatosan tökéletesítik termékeiket. A HDPE XTREM karter & himbavédő is a legújabb technológiai fejlesztések eredménye, amely megnövelt megbízhatóságot és teljesítményt nyújt a motorosok számára.

Előnyök:

  • Megbízhatóság: Garantáltan hosszú távú védelem és megbízhatóság.
  • Minőség: Magas színvonalú anyagok és precíz kivitelezés.
  • Egyszerű telepítés: Gyorsan és könnyen felszerelhető, minimális erőfeszítéssel.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, és tegye meg a következő lépést a motorja védelme érdekében! Rendelje meg most a HDPE XTREM karter & himbavédőt a 8mm vastagsággal, és érezze magabiztosan magát minden terepen. Biztosítsa a maximális védelmet és teljesítményt motorjának az AXP Racing termékeivel!

Cikkszám: 687672
Gyári cikkszám: AX1437
#Szín Fekete
Állapot Új
Anyag HDPE
Raktárkészlet Rendelhető
Vastagság 8mm

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges