HDPE FEKETE-KÉK kartervédő 6mm YAMAHA YZ450F 2014

Gyártó:
Cikkszám:
689790
Gyári cikkszám:
AX1282

48000.000012

37795.2756

-6%

48 000 Ft

51 300 Ft
Nettó: 37 795 Ft

HDPE FEKETE-KÉK kartervédő 6mm YAMAHA YZ450F 2014

  • Fekete
  • Kék
Rendelhető
Rendelhető

HDPE FEKETE-KÉK kartervédő 6mm YAMAHA YZ450F 2014

A AXP Racing által gyártott HDPE FEKETE-KÉK kartervédő egy kimagasló minőségű kiegészítő, amelyet kifejezetten a Yamaha YZ450F 2014-es modelljéhez terveztek. Ez a 6mm vastagságú kartervédő tökéletesen illeszkedik a motor blokkjára, biztosítva a maximális védelmet és teljesítményt.

Termék jellemzői

  • Anyag: Nagy sűrűségű polietilén (HDPE)
  • Szín: Fekete és kék
  • Vastagság: 6mm
  • Kompatibilitás: Yamaha YZ450F 2014
  • Gyártó: AXP Racing

Nagy sűrűségű polietilén (HDPE): A HDPE az egyik legismertebb anyag a kartervédők gyártásában. Ez az anyag rendkívül tartós, és ellenáll a hőnek, törésnek és kopásnak, így hosszú távon is megbízható védelmet nyújt a motor számára.

Védelmi képesség: Ezt a kartervédőt kifejezetten úgy tervezték, hogy a legnehezebb körülmények között is maximális védelmet nyújtson a motornak. Az átgondolt tervezés és az anyag kiválasztása lehetővé teszi, hogy a kartervédő hatékonyan elnyelje az ütések energiáját, megelőzve ezzel a motor alapos károsodását.

Könnyű felszerelés: A AXP Racing HDPE kartervédője különösen egyszerűen felszerelhető az eredeti csavarokkal. Nem szükséges külön szerszám vagy kiegészítő, így akár otthon, saját kezűleg is gyorsan és hatékonyan felhelyezhető.

Letisztult design: A fekete és kék színek kombinációja stílusos megjelenést biztosít a motor számára, amely tökéletesen illeszkedik a Yamaha YZ450F látványvilágához. A kartervédő formatervezése nemcsak esztétikus, de aerodinamikailag is optimalizált, így nem befolyásolja a motor teljesítményét.

Könnyen karbantartható: A HDPE anyagának köszönhetően a kartervédő tisztítása és karbantartása rendkívül egyszerű. Ellenáll a szennyeződéseknek és a nedvességnek, így minimális gondozást igényel.

Tökéletes választás off-road motorosok számára

Az AXP Racing HDPE FEKETE-KÉK kartervédő egy nélkülözhetetlen kiegészítő, ha off-road motorozás a szenvedélyed. A nehéz terepen való motorozás során a motor alsó része különösen ki van téve a sérülések veszélyének, ezért elengedhetetlen a megfelelő védelem. Ez a termék gondoskodik arról, hogy a motorod megbízhatóan védve legyen, miközben Te a legextrémebb kihívásokkal is szembenézhetsz.

Miért válaszd a AXP Racing terméket?

A AXP Racing hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a motoros kiegészítők gyártásában, és termékeiket az iparágban elismert minőség és megbízhatóság jellemzi. A HDPE FEKETE-KÉK kartervédő nem csupán egy tartozék, hanem egy befektetés a motorod és a saját biztonságod érdekében. Válaszd az AXP Racing kartervédőjét, és élvezd a gondtalan motorozást!

Rendeld meg most!

Ne hagyd, hogy egy kis sérülés megakadályozzon a motorozás örömében! Rendeld meg HDPE FEKETE-KÉK kartervédőd most, és élvezd a maximális védelmet a legjobb áron. Kattints a "Kosárba" gombra, és vedd birtokba a tökéletes védelmet nyújtó kiegészítőt a Yamaha YZ450F 2014-es modellhez!

#Szín Fekete
#Szín Kék
Állapot Új
Anyag HDPE
Márka Yamaha
Munkaütem 4T
Raktárkészlet Rendelhető
Vastagság 6mm

Márka, típus Évjárat
Yamaha YZ450F 2014

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges